/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +9
    gözlerimi hastanede açtım. ayağa zorlukla kalktım ve bağırmaya başladım melis diye. hastane koridoruna çıktım tökezledim ve dizlerimin üstüne düştüm.bir hemşire beni kolumdan kavradı.o an olanları iyice hatırlamıştım. büyük bıçağı son anda koluma saplamıştı cansu.
    -seni de beraberimde zütürüyorum'
    dediği kişi benden başkası değildi.
    melis nerdeydi?
    yaranın etkisiyle kendimi kaybettim. tekrar uyandığımda elimi sıcacık bir el tutuyordu. cennette miyim diye düşündüm. gözlerimi biraz araladığımda karşımda melisi gördüm.
    -seni seviyorum
    aynı kelimeleri sarf edemedim. konuşamıyordum.neden hayattaydı?

    sonradan öğrenmiştim her şeyi. cansu karşılaşmamızdan hemen önce polise haber vermiş, ambulans çağırmıştı. kurtulma ihtimaline karşı yaşayayım diye. melisin kurtulma ihtimalini düşünemişti büyük ihtimalle. cansunun babası bu avmnin sahibiydi,bu yüzden yerleri iyi biliyor, bizi kontrol ediyordu. giriş çıkışlarda sorun yaşamıyordu, anahtarlar ondaydı. nefsi müdafa sonucu öldürmem dolayı ceza almamıştım

    sonunda her şey geride kalmıştı mutluydum. sahil kenarında bir bankta melisle beraber oturuyorduk. omzuma yaslamıştı başını.hem artık nişanlıydık da.

    geriye tek bir soru kalıyordu. bank ve melis nereye kaybolmuştu?
    melise bunu sordum ve gülümsedi:
    tek oyun oynayan o kaltak değildi herhalde

    bu kelimeleri anlamak için ardarda sorular sordum. sonunda gerçeği söyledi melis.

    aslında oyunu planlayan melis ten başkası değildi. avmye gelmemiz, regl taklidi yapması.kan izleri vesaire. bankı kaldırdı çünkü katile açık hedef olacağını biliyordu. avmnin anahtarları onda da vardı.tek amacıysa cansudan kurtulmaktı. telefonla arayıp sürekli öldüreceğini söylemişti cansu, avmye davet eden de yine ondan başkası değildi. melis bile bile lades yaptı. hesaba katmadığı tek şeyse cansuyla birebir dövüşte yenilmesi.son anda cansuyu öldürüp kahraman olacaktı gözümde ve bizi kurtaracaktı. planı ters tepince ikimiz de ağır yaralanmıştık.

    sonunda cansu ölmüş melisle ayrılmıştık. başka bir şehire taşındım, ailem yoktu zaten beni bağlayan tek şey de ortadan kalkınca kimseyle vedalaşmadan terk ettim orayı. artık kendime yeni bi hayat çiziyorum. yaşadıklarımdan sonra artık ben yaşlı bir adamım.
    ···
    1. 1.
      +5
      Vay anasını panpa güzelmiş de son kısmı anlamadım o da uykusuzluktandır
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Ha bide herşey iyi güzelde gerçek mi şimdi bu
      ···
    3. 3.
      0
      bi alttaki entrye bak panpa
      iyi geceler uykundan mahrum ettim seni de
      ···
      1. 1.
        +1
        Yok panpa ne demek panpayız sonuçta
        ···
    4. 4.
      +1
      kızın babası avm sahibi bu gidiyo melise yavşıyo ne mal adamsın amk
      ···
    5. 5.
      0
      Avm batmış panpa
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster