/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +1
    Pkklı o normal bi kürt değil biliyorum
    ···
    1. 1.
      0
      kamera kaydı hiç öyle göstermiyor. bir o kayıdı izle. adam kürtçe konuşuyor saniyeler içinde linç ediliyor. herhalde çalıştığı hotelde pkklı olsa bile propaganda yapacak hali yok
      ···
    2. 2.
      +1 -2
      Benim bilgim var bu konuda pkklı olduğuna eminim
      Video kaydını izlemedim orda propaganda yapmamıştır zaten
      Ama bu pkklı olduğı gerçeğini değiştirmez
      ···
    3. 3.
      +2 -2
      ya kardeşim ben şunu anlamıyorum adam orda propaganda da yapmamış velev ki senin dediğin gibi hdpyi sevmiş olsun( pkklı ne yav pkklı olsa dağda savaşırdı ). bu onu linç etmeyi gerektirir mi? az buz değil ki ülkenin yüzde 13ü hdpli. yıllardır katliamlar olmuş köylerinden kovulmuşlar belki hakkını orda bulmuş.
      hayır yani adam ölmüş annesi var çoluğu çocuğu var. hotelde ayda bin liraya( ki gibsen ancak o kadardır ) çalışıyor. yazlık işçi olarak o da 3 ay sonra yeni iş bulması gerecek. linç edilmesi mi gerekir? bu yapılan geri dönmez mi? ayıp ayıp
      ···
    4. 4.
      0
      Harbi duygu sömürüsü amk bin liraya çalışması ne alaka isterse trilyonlar kazansın teröristse teröristtir
      Değilse değildir
      Annesi babası var da 40 bin şehit verdik onlarında annesi babası vardı
      Hdp li lerin hepsi belki terörist değildir ama % 95 i felan net terörist huur çocuğu hdp = pkk
      ···
    5. 5.
      0
      la yarram duygu sömürüsü değil. adamı hdpli diye öldürecekseniz ülkenin yüzde 13 ünü öldürmeniz gerek. 40 bin ölünüz( şehit Allah yolundadır ) çatışmada öldü. bu adamın suçu attı mı bilmiyoruz ama hdpye mi oy atmaktı? orda pkk sempatizanlığı yapacak hali de yok adam çalışıyor. ee yarram adamı kürtçe konuştu diye öldürmüşler işte. orda türkçe konuşsa sorun çıkmayacak ama değil mi?

      yani velhasıl kelam sizden bir cacık olmaz. mhpye oy atıp chpye oy atıp yıllardır kürt diye bir şey yoktur diyenleri öldürürsek katil hakkını arayanı öldürürsek kahraman olunuyor.

      hdpliler hakkında sen küfür edersen ben de sana küfrederim akrabalarımdan da ailemden de atan var. ne sanıyorsun yarram chpye mhpye mi oy atalım. kürtler hakkında en somut adımlar bir hdp bir hüdapar istiyor. bu ikisinden başka asla atmam . belki akp. ya da hiçbiri.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster