1. 1.
    +2 -1
    Zihin ne isterse onu hissedebilecek duruma gelmeniz başka bir yolla yıllar alır ancak kullandığım ve uyguladığım yöntemle haftalar alacak. Artık uykusuzken saatlerce uyumuş gibi dinç ya da en kötü hissettiğiniz anlarda yüksek moral ve özgüveni en derinlerinizde hissedebileceksiniz.

    Şimdi size biraz zihnin hedef mekanizmasını anlatmak istiyorum. Zihnin bir şeye koşulsuz konsantre olması için öncelikle bunu kendi kendine istediğine inanması gerekir, bana bunu dayatan sistemdir vs vs gibi şeylere inancınız varsa zihin tereddüt eder asla tüm gücünü kullandırmaz. Ancak her şeyin parmaklarınızın ucunda olduğunu hissederseniz ,parmaklarınızın ucuna gelir.

    Hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeyleri düşünün ve zihninizi bunları kendi iradenizle değiştirmek istediğiniz gerçeğini beyninizde kesinleştirin, zihninizi buna odaklayın ve değiştirin ne kadar uzun süreceği veya çekeceğiniz acı umrunuzda olmayacak çünkü zihni durdurabilecek tek şey ölümdür. Tam konsantre bir zihin ölüm dışında hiçbir şeyle durdurulamaz.

    Bunu bir düşünceye benzetebilirsiniz. Bir düşüncenin kaybolması için ona sahip herkesin yok edilmesi gerekir. Tam konsantre bir zihnin durdurulabilmesi içinde o zihnin yok edilmesi gerekir. Yüzlerce binlerce kişisel gelişim makalesi yazıyor herkes onların verdiği bilgilerle daha iyi olacağınızı iddia ediyor. Bense sizi kökten değiştiriyorum ne bir ücret ne bir çaba talep ediyorum.

    Çünkü yaptığım tek şey sizi gereksiz ve gerçek olmayan kendi kendinize zihninize koyduğunuz engellerden kurtararak sizi de zihin kirliliğinden kurtarmak. Bunun için bana değil arkadaşıma teşekkür edin ya da rahmet dileyin onun son isteğini yerine getiriyorum.
    ···
   tümünü göster