/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    işte odalar falan veriliyor. Benide bu otobüsteki çocukla aynı odaya verdiler. Ben dedim sıçtık zaten adam kıl bi tip. işte yerleştik çıktık dedik bişeyler yiyelim o arada konusuyoruz. Oda benim gibi turizm okuyor bir üst sınıf ama yaşı 29 civarı pekde göstermiyor. Dedik sahile gidelim. işte bir baktık sahile.

    2 yıldır turistik bir bölgede yaşıyorum böle bişey görmedim sadece üniversite öğrencileri var. içenler yüzenler kız falan gani. işte dedik bakalım ekmek çıkacak mı. Hep kullandığım taktiktir. Geçtim 3 tane kızın yanına. Biz denize gireceğizde havlumuz burda kalabilir mi dedik. Tamam dediler. Girdik denize biraz takılıyoruz ikimizde bilmiyoruz çok iyi yüzme. Bizim arkadaş adı kenan olsun. Kenan 2 tane kızla kesişiyor denizde ama bildiğin kesişiyor. Kızlarda bakıyor bu dedi gifip bi konusalım.

    Kenanın olayı su konusmayı baslatıyor ama devam ettiremiyor. Adamla aramda 7 yas var. işte kızlara selam faln dedi. Ben denizin içinde yürüyen bir keko olarak gittim kızların yanına işte birinin adı senem diğerinin elif gibi bişeydi hatırlamıyorum. Senemdem eminim. Düşün 2 barzo denizin ortasında kızların elini sıkmaya çalışıyoruz.

    Sonra kızlarla biraz muhabbet ettikten sonra biz havluların oraya gittik. Orda 3 kızdan biri derya buket ve diğerini hatırlamıyorum. Derya biraz kasıntı bir tip buket tam Tiki allah var kız da vucutta parada var diğeride melis olsun. Ben basladım nerden falan diye. istanbuldanmıs mimarlarmış falan muhabbet ettik.
    ···
   tümünü göster