/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 26.
    +5 -1
    ya senin beynini gibim galatasaraylı olarak yazıyorum, bu başlığın amacı ne amk kendini kanıtlama çabası gibi bi şey sizene amk siz taraftarsınız bu lafım sadece kendi taraftarımıza değil rakiplerede, feneri beşiktaşı galatasarayı trabzonu cartı curtu. taraftarsınız amk takım kazanırsa sevinirsiniz kutlarsınız biter, kaybederse sevginiz kadar üzülürsünüz. olay budur. daha fazlasına ne gerek var karı gibi biz şunu aldık ahaha 4 yıldızımız var nanimiz var quaresmayı getirdik bu ne lan beyler yakıştırıyo musunuz kendinize. Futbol hastasıyım, ulan fanatik Galatasaray'lıyım, ama çok saçma geliyor şu hareketleriniz amk.
    ···
    1. 1.
      +5 -1
      Ha ayrıyeten bugün bir beşiktaşlı abimle konuşurken fenerin transferlerinden bahsettik sohbette aynen şu konuşma geçti binler:

      " Adamlar bastı parayı iyi kadro kuruyolar inşallah avrupada ses getirirlerde geriye giden futbolumuz az çok ilerler."

      Onun dışında beyler 2018 elemelerinin torbalarına baktınız mı, 4. torbadayız amk zaten 6 tane torba var gibik sokuk ülkeler 1-2-3. torbalarda biz 4. torbadayız bu ne demek amk hep zihniyetinizden ötürü. Haksız olduğumu düşünen çugulasın, erkek gibide yazsın haksızsın yarram diye. hadi eyvallah.
      ···
      1. 1.
        -4
        begibtaslilarin feneri desteklemeleri normal cunku fikret orman 3.lugu kendi taraftarina kabullendirdi
        ···
    2. 2.
      0
      aferim panpa bir sen akillisin surda iki egleniyoruz simdi gibtirgit lutfen
      ···
    3. 3.
      0
      Ya kardes bigibtirgit amk
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster