/i/Acil

  1. 1.
    0
    pampa bununla ilgili bi entry görmüştüm;

    KANKALAR şimdi karşı komşu çapraz komşu veya arka balkonu gören bir komşunuz varsa ve siz bundan hoşlanıyorsanız yapmanız gerekenleri sıralıyorum.

    Tipin dizilerde oynayabilecek kadar yakışıklıysa...

    Kasların falan varsa şöle adonis falan çık balkona her gün o otaraflarda gezinirken karşı apartmana bakma sağa sola bak ağır hareketlerle kızın olduğu yere bak sonra haşin bi bakış at, kız gözlerini kaçırana kadar bakmaya devam et.Tahminen kız hemen bakış yönünü değiştirecek.Ama içinden gene bakmak geçecek, Gene sağa sola bakın ve gene o sana bakarken yakala... Tam sana bakarken bu sefer içeri gir bakışı sen bitir.

    Konuşkan esprili bir kişiliksen ...

    Konuşabilmek için ortam kolla, mesela bir kolye al dandik olsada farketmez göze hoş gelsin, yan binaya gir kızın kapısına vur ve deki bu kolye kapınızın önünde buldum, galiba sizin , tahminen kız hayır benim değil diyip kapamaya çalışacak kapıyı, Sakın bir davarlık yapıp sizin olsa ne güzel olurdu demeyin sapık sanar ve kıçınıza tekmeyi kor... Pekala sizin değilse kimin olabilir , bu apartmanda sizden başka bu kolyeyi takabilecek biri varmı deyin... eEe yok veya eee pınar var der... Sonra diiyin ki bewn bu tür konularda çok hassasım bulduğum birşeyi sahibine ulaştırmadan rahat edemiyorum mümkünse benlen pınara kolyeyi vermeye gelebilirmsiin de... vw biraz öz güven biraz ikna kabiliyeti biraz da komiklikler şakalar kızı kapı dışarı çıkartırsınız ve ilk adımı attınız gerisi size kalmış.

    Yok tipsizim ben sıfat kayıksa ...

    Yapabilecek pek fazla bişey yok.Bu tiplerde kullanman gereken tek şey var dediğim dedik , istediğimi elde ederim tarzında olmayı başarabilmek.Öz güven tavan olması gerekir. kızla konuşmak için an kollamayın ters teper. Daha çok kendinizi göstertmeye çalışın kız azcık bi ilgi toplarsa sizi merag ederse başarabilirsiniz... Ön yargı okadar kötü değildir ön yargısını değiştirebilirseniz...

    Özet: hayal gücünüzü çalıştırın ve bir kaç bişey yazın

    daha çok taktik istersen mesaj atarsın
    ···
   tümünü göster