/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +3 -2
    http://belirtilerinelerdi...elirtiler-arasindadir.jpg

    Küçüklüğümden beri içine kapalı, asosyal, odasından pek çıkmayan ve hiç arkadaşı olmayan biriydim. Ailemde bu durumuma üzülür ama bişey yapamazlardı. Artık duvarlar üstüme geliyordu. Neden? Neden ben böyleydim?...

    Günler böyle sürerken ceren'le tanıştım. Oda bana benziyordu. Onunda hiç arkadaşı yoktu. Hiç tanıdığı yoktu. Artık hergün dışarı çıkmaya, ceren ile buluşmaya başlamıştım. Çok güzel ve anlayışlı bi kızdı. Nerdeyse her günüm onunla geçiyordu. Bu durumumdan ailemde memnundu. Eve her gün mutlu geliyordum.

    Bir gün annem, oğlum şu arkadaşınla bizide tanıştır dedi. Evet bu iyi bi fikirdi. Artık zamanı gelmişti. Ceren'e bu durumu açtım. Ama Ceren'in birden yüzü düştü. Sanki korkmuştu. Tanışmasak olmaz mı? diye sordu. Neden istemiyorsun? diye sordum. Sadece sustu. Bu ikimiz için daha uygun dedi. ama ısrar ettim. Dayanamadı kabul etti..

    Ertesi gün aileme durumu açtım,akşama yemeğe ceren ile geleceğiz dedim. Sevindiler. Annem hazırlıklara başlarken bende Ceren ile buluşmaya çıktım. Akşama doğru eve doğru yol almaya başladık..

    Eve girdik. Ailem bizi bekliyordu. Yanımda da ceren vardı tabi. Aileme 'biz geldik' dedim. Annemde babamda şok olmuş gibi yüzüme bakıyorlardı. kısa bi an sessizlik oldu. 'hoş geldin desenize kız arkadaşıma' dedim. Annem ağlayarak diğer odaya geçti. Babam hala şoktaydı. 'gel oğlum otur şöyle,sakin ol' diyerek beni oturttu. cerende bana bakıyordu. ceren'de bana bakıyordu. sadece gülümsüyordu. ama annemde babamda ceren'e bir kere bile bakmamışlardı. neler olduğunu anlayamıyordum..

    dakikalar sonra doktor geldi. bana ceren hakkında bir sürü soru sordu. iyide ceren zaten yanımda,ona sorsanıza dememe rağmen kimse onunla ilgilenmiyordu. ceren sadece elimi tutup beni izliyordu..

    şimdi bu satırlarımı hastahaneden yazıyorum. doktor şizofren olduğumu söylüyor. şizofren olduğum için hayalimde kurduğum şeyler oluyormuş. Fakat ben, şizofren annemin hayalindeki hasta şizofren çocuğuymuşum. bu yüzden şuanki hastanede,doktorda,cerende.bende annemin hayal ürünüymüşüz. Fakat öyleyse bu satırları kim yazıyor..
    ···
   tümünü göster