/i/Tespit

  1. 126.
    +3 -3
    birde ülkücüler var türklükten bahsediyolar ama arap tanrısına tapıyolar türk dediğin müslüman olmaz arapların allahına inanmaz
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      aynen öyle kardeşim benim demek istediğimde o zaten
      ···
    2. 2.
      -3
      Türk dediğin arapların tanrısına inanmazmış ahaha.

      Tengri o tengri diye söylediğiniz aslında arkasında şamanizm olan çok tanrılı bir dine mi mensup olalım? dıbınakoyduğumun çocuğuna bak ya.
      ···
      1. 1.
        +3
        huur evladı ben tengriciliğede inanmıyorum nickimde ne yazıyo bi bak bakalım o bi taka yaramayan beynini bi çalıştır deizm ne demek bi araştır
        ···
      2. 2.
        +1
        Amın oğlu tengri goktanri dinidir. islam dan önce vardı hala da var. Yer altında, üstünde de Tanrı vardır yer altı ateş gazabiyla dolu cehennemdir cezalandirici seytanimsi bir tanrı tarafından yönetilir.yer yüzü güzelliklerle dolu bir cennettir. bir kuşa zarar verirsen ölümden sonra ruhlar yer değiştirip o da sana kötü davranabilir inancı vardi tipki islamiyetteki gibi. doğa kutsaldir tengricilikte, cennettir ve tanrısı canlilardir. Gök de ki Tanrı ise goktanri yani hepsini yonetendir.
        Mısırlılar amon der yahudiler ve hıristiyanlar amen der müslümanlar ise Amin. Fatiha suresi bile mısır duasidir. Toplama bir din. islam bile arapların değil. anlayamaaaaazsiniz ama malesef.
        ···
   tümünü göster