/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 17376.
    +16 -1
    SON ENTRY..

    girmiycektim entry.. ama tutamadım.. kendimi.. bana derdini anlatan kaç aydır yanında olduğum insanların bir kaç kişinin tespitiyle beni silip atması kırdı beni.. incitti gerçekten..

    attığınız çirkin pmler ya da skypeden yazdıklarınız bazılarınıza hakikatten yazık demek istiyorum.. beddua eden.. inanmayan..

    hikayenin başından beri eylül müsün dediniz her birinize kibarca değilim dedim.. bir eylül var mı bilmiyorum.. umrumda mı peki asla.. her zaman söyledim.. burdaki sohbetimizdi aile olmamızdı beni başlıkta tutan.. hikaye kurgu ya da değil umrumda da değil..

    tekrar yazıyorum.. bu başlıkla var olmadım ben bu sözlükte.. sandığınız gibi eylül değilim bencilce kendi menfaati için arkasında bıraktığı insanları utanmadan çekip gidecek.. ya da boncuk ömer değilimm gidiyorum diyemeyecek kadar cesaretsiz.. hikayedeki kimse değilim.. sadece sizler gibi okudum ben de onca zaman..

    bu entryi yazıyorumm çünkü hala dünden beri çok yüklendiğiniz jüpi nicki ve benim için hala güzel şeyler yazmış olan panpalar olduğu için, bize inananlar olduğu için ve en önemlisi bana en sevdiğim panpamı kaybettirttiği için bu başlık, yazıyorum..

    karşımızdaki eylül ya da boncuk ya da bambaşka kişi her kimsen..hak vermeye çalışıp her zaman destek oldum..

    biz burda zan altına kaldığımız zaman yapman gereken küçük bir açıklamayı, bizler için 3ayını sabah akşam sana veren insanlar için yapmadın ve bunun için asla ama asla affetmiycem seni..

    bu başlığa bu da son entrym olsun zaten.. kavun kaçar..
    ···
   tümünü göster