/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 17676.
    +14 -14
    sağlıcakla kalın.

    yetkililere başlığın silinmesi için mesaj attım.
    umarım yakın zamanda gerçekleşir.
    hala havada soru işareti varsa onları da siz sallayın, ben bu kadar sallayabildim..!

    iyi geceler.
    ···
    1. 1.
      +2
      Gitme takunu yiyim gitme
      ···
    2. 2.
      +2
      Bu başlık silinsede takipteyiz..
      Rez
      ···
    3. 3.
      +1
      Sağlıcakla kal, bir çoğumuzun kalbi seninle iyi geceler güzel adam, Ömer boncuk Ömer.
      ···
    4. 4.
      +6 -5
      madem böyle bi niyetin var bi zahmet 2dk nı ayırda ilk sayfadaki entryleri siliver başı olmayan hikayenin kalanını kimse okumaz zaten.bu sonu sen istedin kardeş hiç söylenmeye hakkın yok sen delikanlı gibi dürüstçe hikayeni bitirseydin dün helallik alarak vedalaşıp gitmiştin herkesle ardından küfür yiyerek değil.
      ···
    5. 5.
      +2
      Abim be hikayenin yarılarındaydım uzun zamandır da sözlüğe girmemiştim bakıyım bi başlığa dedim üstten yeni ye tıkladım baktım baya millet kaos içinde sonra en son entrylerini okudum saat 2 den beri kopyala yapıştır yaptım inan yeni bitti neden başlıkta diğer başlıklardan farklı olarak bi kardeşlik havası varken farklı bi havaya karşılıklı çatışma havasına dödüğünü okuyunca anlayacağım ama silme be abi hatıramız olarak kalsın.. tam 492 sayfa tuttu bu arada word.. iNCi SÖZLÜĞÜN SANA iHTiYACI VARDI ESKi HAVAYI ESKi REYiZLERi ANIMSATTIN BURDAKi PANPALARIMA VE BANA YAPMA BE ABi SAKiN KAFAYLA DÜŞÜNMENi iSTERiM AÇIKÇASI HiKAYENi DE EN KISA ZAMANDA OKUYACAĞIMA SÖZ VERiYORUM HAKKINI HELAL ET SAĞLICAKLA KAL
      ···
    6. 6.
      +1 -8
      gibtirgit kazıkladın bizi amk boncuk ömeri aydınlatıyorum
      ···
    7. 7.
      +6 -2
      abi sana bişey diyecem. bu hikaye beni inciye, hayata bagladı. şuan eylül YENGEmin sesinden gülgüzelini dinliyorum. gözlerim gibiliyor ama aglayamıyorum o duyguyu ablan öldüğünde sende yaşamıştın. kurgu olduguna gram inanmiyorum çünkü boyle kurgu yapacak insan evladı cıkmadı daha. ah be boncuk keşke bizi boyle birakip gitmeseydin modlara söylesende şu küfreden saygısızlık yapanları temizlerlerdi niye kıydın bize ? niye kıydın o canından cok sevdiğin eylülüne? niye kıydın kendine abi? senin ALLAAH diye bagırışını duyunca bile içim kötü oluyor bi kere sarılabilsem sana keşke o kadar cok seviyorumki seni abim benim be senden finali anlat o nerde bu nerde demiyorum sadece suan kiminle evlisin ve o sevdiğin insanlara iyi baktınmı (cemil usta emrah eylül annen aysel gamze). bunlarin cevabini ver abi sonra git abi gitmen gerekiyosa git sen en iyisini bilirsin inşallah hayatın boyunca iyi olursun. dönsen anlatmaya devam etsen nasıl bi şenlik olur biliyomusun? evet biliyosun ama bizim şenliğimiz senin hayatındaki o acilari tekrar tekrar canlandırıyor senin canın yanıyor. varsın bizim aklimizda sorular, cevapsız sorular kalsın ama sen bu kadar acıdan sonra iyi devam et. hoşçakal.. ABiM hoşçakal en güzel dileklerimle.

      16. yaşındaki liseli bin
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        liseli bin kardeşim benim sen finali okumamışsın ya da okuyup anlamamışsın. şu sahibi/35 sayfayı bi daha oku derim
        ···
      2. 2.
        +1
        okurum kardeşim sen istemişsin okurum *
        ···
      3. 3.
        0
        eyvallah kardeşim, baştan beri yazarın eylül olduğunu anladın dimi
        ···
      4. 4.
        0
        yanlışmış ömer reyiz troll atmış kendisiymiş. ben geç okuduğum için anlık takip edemedim ama hep yeni şeyler farkediyorum.
        ···
      5. diğerleri 2
    8. diğerleri 5
   tümünü göster