/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -6
    evet babam öğretmen...

    hani sizin şu aşağıladığınız, hakir gördüğünüz, hiçbir şey öğretemeyen, zavallı dediğiniz, nefret ettiğiniz meslekten.

    evet babam öğretmen benim ...

    3 çocuklu bir ailenin babası. öğretmen lisesini bizim köyde kazanan ilk insan. okumak için 4 sene aynı ceketi giymiş babam benim. hala da öğretmen, yazları da taksici... gizli gizli... utana sıkıla...

    sizin aşağıladınız insanlar, sevmediğiniz insan, bu hayatında bir kişiye bir fiske vurmamış insan. eğitimci, yiğit, devrimci, cefakar.

    yazın çalışmadığı içiin laf söylediğiniz öğretmen babam. yazın da çalışıyor. merak etmeyin. Taksici. Atatürk Taksi Durağında ... . Türkçe öğretmeni.

    yazın da çalışıyor babam... neden mi ? bizim için. bizim iphone 6'mızın taksidini ödeyebilmek için, imac'in bir üst modeli çıkar da alamaz kardeşim rezil olur diye çalışıyor, annemin trabzon burma, 5'i bir yerdelerini, küçük altınlarını, gümüşlüklerini bozdurmamak için çalışıyor, ağabeyimin Bilkent üniversitesindeki harcını yatırmak için çalışıyor.

    ya sizin o yazın çalışmıyor, ooo tatil dediğiniz meslekten babam ve yazın da çalışıyor. umarım şimdi biraz vicdanınız titrer.

    babam yazında çalışıyor, louis vuitton çantalarımız için, lauren gömleklerimiz için, polo tshirtlerimiz için, prada ayakkabılarımız için, burrbery montlarımız için... Bizim için... Benim bu yaz çok istediğim Hermes ayakkabı için çalışıyor. Zavallı gariban anamın bindiği Mini Cooper s'i, kardeşimin bindiği düz vistesli passat'ı değiştirmek için çalışıyor. Benim BMW 320'i arabama modifiye yaptırabilmek için çalışıyor. Cefakar garip babam. Bizim için, ailesi için yapıyor. Millet görür de arabasında vuruk var der diye. Kızlar Bmw beğenmez de vermezse, garajda bir de mercedes olsun diye.

    utanın be. ama yapamazsınız eğer utanmanız olsaydı yüzünüze tükürürdüm.

    şimdi umarım biraz öğretmenlerin halinden anlamışınızdır.

    yazın çalışmıyor dediğiniz meslekten babam. Öğretmen...

    Utanın, sizi eğiten o insanlara böyle yaptığınız için.

    Babam öğretmen benim !
    Yazları taksicilik yapıyor.

    Taksi durağında bütün gün bir koltukta oturuyor. Çevresinde onlarca taksiyi idare ediyor. Benim gariban babam, bir taksi plakası daha alabilmek için. Bizim karnımıza bir lokma ekmek girmesi için... Yazları da çalışıyor kışları da.
    ···
   tümünü göster