1. 5351.
    +1
    öncelikle http://www.incisozluk.com.tr/e/149119912/

    evet geçen sene bu zamanlar gerek bu sözlükte gerek başka sözlük yazdığım beynimden parmaklarıma dökülenler bunlar. 1 sene geçti ve bişey olmayacağımdan emin olmak üzsede beni tahminim yine doğru çıktı. Şimdi diceksiniz ki e gib kafalı ne yaptın bi adım attın mı durumu düzeltmek için ?

    kocaman bir HAYIR !

    izin vermediler, ben kolay hayır diyebilen biri değilim insanlara karşı. Hele de özellikle sevdiklerime. Bu durumdan şikayetçi miyim? bazen. Ama işte an sizi alıp zütürüyor.
    Biliyorum ki bi çok insanın öyle ya da böyle ahını aldım sanıyorum ki yolunda giden bişey yok. Bende durumun ve hayatımın değişmesine bi katkısı olmayacağı için anı yaşamayı seçtim. izlediğim bi belgesel ( hangisi olduğunu merak edenler için: cosmos a spacetime odyssey – can sıkıntısından izlediydim sonra fena sardı tavsiyedir.) daha da fark etmemi sağladı ki bu kadar yaşlı ve uzun zamandır var olan dünyada aslında varlık süremiz çok kısa. Hatta öyle ki dünyanın yaşına göre birkaç dk yaşıyoruz. Aynı kelebeğin bizim zamanımıza göre 1-2 gün yaşaması gibi. E yarının da ne getireceği belli değil, bende anın tadını çıkarmaya akışına bırakmaya karar verdim.

    Doğru mu yanlış mı göreceğiz zamanla ya da bize ayrılan sürede.

    Ama önceki yazımla bunun arasında geçen 1 senelik süre diğerlerine göre biraz daha ilginçti. Fark ettim ki başkalarının hayatı benim kendi sorun ve problemlerimin önüne geçmiş. Daha yeni tanımaya başladığım insanlara üzülürken kendimi unutmuşum. Ama sonrasında anladım ki benim onlarla tanımamda da bir sebep var. Özellikle 1 kişi yüzünü hiç görmememe rağmen, telefon başında beraber ağlayıp beraber güldüğüm balım. Böyle bir bağ olabileceğine onunla tanışmadan önce söyleselerdi inanmazdım. Ama işte diyorum ya >>

    Hayat çok garip gerçekten.

    Neyse toplarlamaya çalışırsam 30 da bitti geldik 31 e. Artık hayatı o kadar sallamayan biri olarak 31. Yaşın tadını çıkarmak istiyorum. Ne zaman yaşı hesaplamayı bırakırım bilmiyorum ama artık salıyorum gençler, benden bu kadar. Yine de umutluyum gelecek için öncekine nazaran. Kendim için umutlu olmasam bile başkalarına umut olacağımı biliyorum artık. Balımın da dediği gibi: sen benim insanlığa olan inancımsın. Ne kadar büyük bir sorumluluk ve inanılmaz bir duygu bi bilseniz…
    Geçen sene yazdığım gibi elveda 30 yıl/yaş demicem, özellikle hoş geldin 31 demek daha güzel bu yalnızlıkta *

    Tüm saygılarımla hoş geldin 31…
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster