/i/Tespit

  1. 1.
    +19
    ulan oturup yetenek sizsiniz survivor izleyip walking dead e game of thrones a laf eden adam neyin kafasını yaşar anlayamıyorum. adam got a walking dead e popüler kültür deyip yetenek sizsinizi yüceltmeye çalışmış vay amk senin beyin kıvrımlarına zenciler attırsın.

    sen git ülkemizin gibik tv programlarını izleyerek beynini öldürmeye devam et. ne dizilerin senaryosu senaryo, ne de programların bir kalitesi var 0 lan bizim televizyonculuğumuz 0
    ···
    1. 1.
      -7
      yeteneksizsinizi izleyen yok aq salağı sözlükte şu k*rt veletin başlıklarından yola çıkıp yazdım. ayrıca o dizileri izleyen benim gözümde ergendir ki zaten twitterda falan bakıyorum yaşları max 18 :d çoğu da 14 15 yaşında jon snow öldü ühühühüh diye ağlıyor :d
      ···
      1. 1.
        +4
        taşaklı her zaman haklıdır sus giberim belanı
        ···
      2. 2.
        +5 -1
        beynini gibtiğim bunları izlemiyorsan neden bir savunma ihtiyacı duyuyorsun ki?

        asosyalliği bırakıp insan içine çıkabilirsen o dizileri her yaş grubundan insanların izlediğini farkedersin. ama asosyal arkadaşsız bir bin olduğun için sadece twittera bakıp genelleme yapacak kadar dar beyinlisin.

        herkes izliyor, ergenler twitter da bunlar hakkında abuk sabuk konuşuyor senin dediğin tweetleri atıyor ama sen kıçını kaldırıp dışarıya çıkıp insanlarla sohbet etmediğin için o dizileri yalnızca onların izlediğini düşünüyorsun.

        senin gibi andavallar anime izleyenlere "çocukmusun sen yeaaa" diyor sende aynısın işte gib kafalı japon askeri.
        ···
      3. 3.
        -4
        bir de anime izliyormuş neyse aq sana cevap yazmaya değmez :d
        ···
      4. 4.
        +3
        sen anımenın tassağını ye anıme kadar zekıce hazırlanmış film yok dunyada
        ···
      5. 5.
        +4 -1
        bilmedigi seyler hakkında ön yargı sahibi olan şekilci bir muallaksin bu açık
        ···
      6. 6.
        -3
        kardeşim işte ben de sizin bu halinize laf atıyorum konu acun o bu falan değil. benim gıcık oldugum tip tam sizsiniz hayatta bi gib olamadan tak atmadan..
        ···
      7. 7.
        +3
        kimseye tak attığımız yok bizim. biz kaliteyi tartışıyoruz. ulan sen benim ne olduğumu, kim olduğumu bilmeden ne diyorsun? beni tanımadan bu yorumu nasıl yapabiliyorsun ki? sen ne oldun? sen şimdi böyle yaparak çok mu önemli oldun?
        kaliteyi tartışıyor burada ki insanlar bunu anlayabilecek perspektifin yok mu?
        ···
      8. diğerleri 5
    2. 2.
      +4 -1
      o ergen dizisi dediğin dizinin 1 bölümüne 2 milyon dolar harcanıyor ağzını ızdırabını gibtigim

      ister ergen ister genç ister yaşlı izler bu yüzden ergen dizisi olmaz orosbu çocuğu şimdi gibtir git
      ···
      1. 1.
        +4
        panpa gibtiret adam sadece twitter a bakarak yorum yapıyor amk baksana, sabahtan akşama kadar bilgisayar başında takılan, insanlarla sinema ve diziler hakkında sohbet edecek kültürü bulunmayan bir asosyal
        ···
      2. 2.
        -2
        twitterı orda örnek verdim ayrıca şuan dünyadaki bütün gündem twitter. twitter olmasa hayattan haberin olmaz kafanı kaldır inciden aq :d
        ···
      3. 3.
        +4
        bir gibimden anlamayan, 5 numara gözlüklü, koca zütü göbeği olan evden çıkmayan bir adam olarak senin için tüm gündem twitter, kalk bir git bir iki gazete al oku amk, git insanlarla bir araya gel
        ···
      4. 4.
        -4
        taşşak mı geçiyorsun hiç öyle bir tip değilim hatta kaslı ve yakışıklıyım bunları söylemek istemiyorum ama tak attıgın için yazdım :d ayrıca da sosyalim.
        ···
      5. 5.
        +2
        tak atmıyorum, kaslı ve yakışıklısın(senin deyimine göre) ama asosyal olduğun aşikar. twitter dan gündem takip ediyorsun, evet twitter gündemde önemli bir rol oynuyor ama gazeteler daha gerçekci, daha doğru. gerçek bir kültür seviyesine ulaşmak icin bence takip edilmesi gereken yer.
        got a ergen dizisi diyen adamın sosyalliğinden şüphe ederim. çünkü insanlar gerçekten bu diziyi izliyor, takip ediyor ama twitterda aptal saptal bununla ilgili seyler yazmıyorlar çünkü gereksiz buluyorlar bu konuyu orada yazmayı ki bence de gereksiz. ama ergenler sıçsa yazdığı için sende onlara bakarak yorum yapıyorsun. bana twitterı örnek verme kardeşim, ardaslarım, patronlarım hepsi izliyorla, ünideyken hocalarım bile izliyordu, ulan 70 yaşındaki dekan bile eski ingiliz kraliyet filmlerine bayıldığını, sırf got daki yapının onlara benzediği için izlediğini söylerdi sen burda boş laga luga, delil ne twitter
        ···
      6. 6.
        -3
        adam twitterdas takılana asosyal damgası vuruyor genellemeni gibeyim daha da cevap yazmayacağım anlamazsın :d
        ···
      7. 7.
        +2 -1
        sana asosyal damgası vurmamın nedeni twitterda ergenlerin bu diziler hakkında yazdıklarını okuyup bu dizilere ergen dizisi demen, insanlarla sohbet edip kimlerin neleri takip ettiğini, kitaplar, diziler ve ya filmler ile ilgili neler düşündüğünü konuşabileceğin sohbet ortamında bulunmadığını düşünmüş olmam.
        ya yazdıklarımdan bunu anlayacak kapasiteye sahip değilsin, ya da kendini haklı çıkarmak için aradan cımbızla seçerek konuşuyorsun böyle bir egon var.

        tamam kasma, sensin
        ···
      8. diğerleri 5
   tümünü göster