/i/Tespit

  1. 26.
    +1
    acun program mı yapıyormuş hadi canım sende. acun kadar taklitçi bir adam görmedim. o yaptığı programların hepsi avrupa ürünü. bir de acun yapıyor demesi yok mu. mehmet ali erbil bile kendi zekasıyla program yapıyor ama acun da o yok işte.
    ···
    1. 1.
      -2
      kardeşim bunu neden anormal karşlıyorsun nasıl bir malsın anlamadımki aq. bu formatlar bütün ülkelerde yayınlanıyor. hatta şuan türkiytedeki bütün diziler uyarlama. bunlar normal şeyler her şeye tak atmaktan vazgeçin
      ···
    2. 2.
      +5
      sen neden acunun zütünü yalıyorsun bende onu anlamadım ? sonrada cağdaş insanlara avrupalılara özeniyorlar diye laf atarsınız amq kokuşmuşları sizi... acun getirsin dünyada hiç yapılmamış program yapsın eyvallah adam işini yapıyor derim ama sizin gibi taklitçi özentiler anlamaz bunu. anca ithal edersiniz amq hazır yiyicileri.
      ···
    3. 3.
      -1
      llan dalyarak senle adam gibi konu tartışılmaz güzel cevaplar versen cevap yazardım da acunun zütünü yalama falan filan cevap yazılmaz he aq acun bize aylık milyarlar yolluyor burda onu savunuyoruz hey allahım ya hadi şimdi gibtir git :d
      ···
    4. 4.
      0
      kusura bakma kanka man kafalılara böyle konuşuyorum hak ediyorlar sende biliyorsun. bu yalakalıkla ilerde o da olur kanka.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster