/i/Soruları Alayım

  1. 151.
    +2
    Panpa üzerine alınma genellemede yapmıyorum ama 3-5 izmirli taniyorum hepside huur evladı ben hayatımda bu kadar sahtekar insan tanımadım amk. Hatta yolda yürürken "izmir'in dağlarında gavatlar yaşar" diye mırıldanıyorum. 2 ay önce bu bahsettigim huur evladının biriyle alışveriş yaptım daha 17.500 tl alacağım var telefonu açmıyor bin. 3 gün önce marmaristeydim elimde bi tarih makinası var adam sandığım izmirli picin birini aradım bu makinayı satalım diye, huur evladı makinayı al gel burda birine sattım dedi geldi beni otogarda karşıladı makinayı arabaya yükledik ,abim gaziemirde yaşıyor, beni gaziemire bırakın yarın işleri hallederiz dedim, gaziemire geldik arabayı süren bin geçkaldım acelem var ayağı yapıyor maksat makina arabada kalsın. bende kabul etmedim indirdim makinayı, parayı hesabıma yatırın makinayı gelip alın dedim diyis o diyis telefonlarını kapattı huur çocuğu aklı sıra beni dolandıracak amk gibilmedik kulağım bile kalmadı onun için gibtirmedim panpa. neyse bunu niye yazdım bilemedim ama tanıdığım izmirliler hep huur çocuğu çıktı sen sağ ben selamet. Bu arada şuan gaziemirdeyim pofur pofur rüzgar esiyor amk
    ···
    1. 1.
      0
      Geçmiş olsun panpa üzüldüm lan durumuna. Ama izmir'in yerlileri yapmaz böyle şeyler dediğim gibi. Sana hep sonradan göçmeler denk gelmiş belli ki. E sende anlamışsındır adam akıllı arkadaş bulacağını heralde bundan sonra.

      Lan bu arada tarih makinesi nedir amk düşündüm durdum anlam veremedim.
      ···
      1. 1.
        0
        Saol Panpa. tarih kodlama makinası hani şu suların filan üzerinde tarih varya onu atmaya yarıyor. Tam ismini vereyim googledan bak ınkjet tarih kodlama makinası.
        ···
   tümünü göster