/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
  1. 76.
    0
    Arkadaşım sayısalcıyım seneye sınava gireceğim. istediğim üniversiteler 2-7 bin arasında, nasıl hazırlanmamı tavsiye edersin ?
    ···
    1. 1.
      +2
      ygsyi olabildğince çabuk hallet. 130 ları görünce rahatla 140a bile çıkarsın. ygsden sonraya baba konuları bırak organik sistemler turev integral gibi zaten temelin sağlamsa ygsde 20k bile yapsan lysde 5k içine sokarsın onu.
      ···
    2. 2.
      +1
      ygs sosyalı denemelerde yetiştirmeye kas. sosyal konularına son 1 ay baksan yeter bile ama önemli olan lys mat geo fizik üçlüsünde tabi mühendis olmak istediğini varsayıyorum. onun için düzenli çalışıp ekgibsiz bitireceksin konuları başka yolu yok. önceki yerlere ksaış taktikleri yazdım onları oku. merak ettiğin şeyler varsa yine sor. nasıl hazırlanıyım çok geniş bir soru çünkü.
      ···
      1. 1.
        0
        Evet mühendisliğe hazırlanıyorum. Aslında bu benim 2. senem olacak. Yanş 12. sınıfı bitirdim yazın LYS'yi halletsem daha mı iyi olur acaba ? Bu seneki sınavım çok kötüydüm sıralama berbat çünkü beni işler bayağı bir karışık, sınava 0 çalışarak girdim malesef :(
        ···
      2. 2.
        0
        o da bir taktik sen bilirsin zararını görmezsin ama çoğu lys konusu ezber ve mantığa oturtulamıyor. onları ygsden sonraya atmak mantıklı olabilir. tutup da trigonometriyi ilk defa nisanda görmekten bahsetmiyorum belli başlı konular mesela fizikte dalgalara kadar kimyada 11 konularının ortlaları bio sıstemler mat matris determinanta kadar bitmeli ygsden önce.
        ···
   tümünü göster