/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +4 -1
    http://s1.dmcdn.net/H-YEA/x240-sGX.jpg

    Ulan sanki ülkede sizden başka işsiz yok. Bide kendilerine bunu hak görüyolar. yok türkçe öğretmenine 10bin atama haktır, yok bilişim hocalarına 20bin atama yok resim hocalarına 40bin atama mecburiyettir falan. Olum adam gibi çalış kpss\'ye madem,geç rakiplerini atan işte. Ulan ne güzel dimi, atan hemen, at cebe 3 bin maaşı, sınıfa girince yay zütü, kitaptan ezbere okut üç beş satır iç çayını kahveni. ohh be.

    ulan herkes yardırıyo iş için. sen kıçı kırık bi besyo okican, sonra beden öğretmenlerine bilmem ne kadar atama diye sokaklara çıkcan. Devletin parasına göz dikcen. Ulan gerek yoksa devlet neden ekstradan öğretmen atayıp milli hasıladan sana maaş versin. şirket gibi düşün. bi sürü çalışan elemanın var, eleman almana gerek yok ama işçiler çıkıp eylem yapıyor \'bizi işe al,bu bizim hakkımız, almak zorundasın\' diye. haa bide ne sınavdan puan alabiliyo,nede bişey. ne misyon var nede vizyon ama atama istiyor. afedersiniz ama gibtirin gidin. Ulan bende üniden mezun oldum,aylardır işsizim. bende çıkıp madem \'beni devlet işe alsın,3 bin maaş versin. üniden mezun oldum sonucta. maaş ver lan bana\' diyeyim.

    bilmeden konuşma diyenler olacaktır. benim kardeşim öğretmen beyler. ama giberim böyle hareketleri be. baktım bide \'1 kere olsun bizi atayın\' falan diye heştek açmışlar tivıtırda. işte burdan anlayın, başka kimse adamların gibinde değil. hani beni atada sonra naparsan yap banane diyor. bu mu lan idealizm,bu mu lan hak aramak?? yok öyle kolaydan kapak atmak. çalış kpss ye gir amcık. biz boşunamı zütümüzü yırtıyoruz. sanki bize her yıl 1 milyon atama yapıyolar.

    edit: haa bide içimde kalmasın söyliim. ulan yok resim öğretmeni,yok türkçe öğretmeni,yok bilişim öğretmenliğine az atama oluyor diyorlar. ulan az olcak tabi,bu kadar vasıfsız adamı devlet naapsın.kpss den yüksek puan alanı işe alıyor sonucta. hem üniversiteye girerken anca barajı geçip, anadoluda kıytırık bi okulda saçma bi bölüm okuyacaksın, hem kpss den puan alamayacaksın hemde atama diye zütünü yırtacaksın. yürü git lan burdan
    ···
   tümünü göster