/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 176.
    0
    erkek veya kız farkeden bir şey yok. erkeklerde bir izbandut karşısına geçip bağırırsa gözleri dolar korkar , kontrolünü kaybetmeye başladığını düşünür boğazı düğümlenir. önemli olan bu tarz tepkilerin normal olduğunu bilmen. o an sadece bunun normal olduğunu düşün ve durumu analiz etmeye odaklan. bunun normal bir şey olduğunu düşündüğün zaman işler çok kolaylaşıyor.
    güven meselesine gelince , şunu hiç unutma hiç bir erkek baban olamaz, onun verdiği şevkati güveni ve sevgiyi sana veremez, önce bunu kabullenerek başlayabilirsin. galiba daha önce babandan da böyle bir güven duygusu yaşamadığın için insanlardan beklediğin güven çok yüksek. şunu kabul et ki kafandaki güven duygusunu hiç bir insan dolduramayacak. elbette insanlara güvenebilirsin ama insan ailesinden başka kimseye %100 güvenemiyor. kaldı ki sende o da yokmuş .
    vay amk ne hayatlar var ya. allah yardımcın olsun ne diyeyim
    ···
    1. 1.
      0
      aynen kendine güvenin olsun. erkeklerden fiziki olarak çekiniyorsan savunma sporları ile uğraşabilirsin . konuşurken çekiniyorum diyorsan o daha kolay çünkü türkiyedesin pampa buradaki erkekler amın kokusunu 3 km öteden alır. zaten seni bulurlar konuşa konuşa açılırsın. erkek lisesi mezunuyum bende ünide ilk 1 sene kızlarla konuşamamıştım.
      insanlara da güven. ama babanmış gibi güvenme. belirli miktarda güvenmezsen işler yürümez.
      ···
   tümünü göster