/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 201.
    +2 -1
    herkesin bir zaafı vardır. herkesin kompleksleri vardır. seni en çok ezen erkeğe gibinin küçük olduğunu söylersen gider evinde ağlar. sana belli etmese bile çok koyar.
    aileni gibtir edemeyeceksen neden okudun ki amk? ben okudum ingiltereye taşındım, giberim laf etmeye kimsenin zütü yemez. sildim hepsini.
    daha vereceksin de bir erkeğe, o seni gibtir edecek de, sen mal gibi aşık kalıp suçu kendinde arayıp ona konduramayıp aylarca peşinden koşacaksın da..daha yaşayacağın çok salaklık var. o yüzden eski salaklıklarını en azından çabuk atlatman lazım ki devam edebil.
    para para para. en çok parayı kazanan en çok bilen sayılır. o yüzden her baskıdan kurtulmanın yolu kendi paranı kazanmak.
    erkekleri kompleksleriyle vur her zaman işe yarar. bak sözlükte diğer kızlar nasıl türk erkeklerine laf atıyor, omzu geniş olsun, gibi yirmi cm olsun, esmer olsun, kültürlü olsun..
    deliriyor uyuz oluyor çünkü bunu okuyan 15 cm gibli 180 boylu hafif göbekli tek dil bilen incici öküz.
    ayrıca kendin ol, yani ben asla savunmam şahsen sevgilimi. kendi cesaret edip kendi tartışmasını kendi yapacak. iş onun için birisinin suratına vurmaya gelirse orda ben devreye girerim de, her sözü sineye çekip yastığın altına kafasını alıp ağlayan kadın vasıfsızdır. gram uğraşmaya değmez.
    moda sıla şarkılarından beri biraz delikanlı kızlar.
    bak şimdi gülşen de çıkartmış oğlumlu eyvallahlı bişey.
    yani gaziosmanpaşalı izlenimi verme ama arada klas kızken arada oğlum ne diyosun sen de diyebilmende sakınca yok.

    pratik yapıyoruz editi: eksiliyorum bütün entrylerini sırayla, ezicem seni. kavga istiyorsan basarsın seri eksiyi sürtük. kamooon

    edit2: jsjsjs diye random gülmeye çalışman, klavyeyi sadece iki elinin işaret parmaklarıyla kullanan bir embesil olduğun izlenimini veriyor. değişmeye burdan başlayabilirsin.

    nasıl bir sefalet amk
    ···
   tümünü göster