/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    Babalar yazacam ya iki satır. @16 geçmiş olsun önce abi. 2 yıldır birlikte oldugum insan. Insan diyemem aslında beni ben yaptı o farklı bişey artık gözümde. Öyle bir iki yılki hiçbir kari koca birbirini bu kadar uzun süre göremez gün içerisinde 3 öğün yemekler birlikte. Onun dışında sadece sokaklarda yaşadık. Parasizligimi ilk kez bi insanla paylasabildim öyle sokaklarda. Kaç defa paramiz yok diye saatlerce yürüdük. Yok be o kadar da dusmedik dedigim yerlerden yemek yedik. Sirf param yok diye. Oturup bozukluk saydik gidip bisküvi aldik abi. Ne oldu peki. Bu gün yok. Yok işte yok. 10 gün kadar kayboldu ben il dışındayım dönemedim öldüm. Evine gidip kapısını kirmak istedim. Sonra neler oldu bilmiyorum yine birlikteyiz. Dogumgunume az kaldı kimseyle olma üzülürüm diyor. Benimle ol diyor işte. Ben mutluluktan havalara uçtum günlerce konuştuk. Paramiz yok dedik yine güle eglene. Benimle ol yeter dedim. Telafi edecem dediginde sacmalama dedim. Doğumgünümde yine başladı hemde saat 4te geceden hemen sonra. Bıkmış sıkılmış çok üstüne gidiyomusum. Benim için bişeyler yapmak içinden gelmiyormuş. Neden ha neden neden sürekli bu laflar. Ilk değil bu ama son oldu bu defa. Gece gündüz mesaj çağrı yok ama yok dönüş yok. Bittim lan ben gitti her şeyim. 27 gün oldu lan bugün. Ecinin önündeki parkta yattim bi gece. Amacsizca. Babasina bağırıp kendimi oldurtmek falan istedim. Olmadi sadece uyudum orada yakin diye ona yakın diye. giberim yazmıyorum giberim böyle işi sıkacam artik kafama.
    ···
    1. 1.
      0
      birader sakin ol bi kız için değer mi bırak allahından bulsun
      ···
      1. 1.
        0
        Baba ben okudum da 3. Sinif bebesi gibi yazi yazmisim ya yasadiklarimizi yaziyla allah belami versin anlatamiyorum.
        ···
      2. 2.
        0
        valla aşk adamı böyle yapıyo adamı mahvediyo yapacak bişey yok içini dökmüşün işte daha da anlatmak istersen de dinlerim biraderim ayıpsın
        ···
      3. 3.
        0
        Ulan şimdi görüyorum ya arkadaslarin sevgilileri. Bisey olsa saga sola kosuyolar ahmrt nerde mehmet nerde nasil şöyle böyle. Samimiyetsiz gelen de var ama yapıyor. Şimdi benim zamaninda benim için eriyen gözümun önünde bana canini vermek için duran her şeyim aşkım nasil bu hale geldi. Mesaj attim 10-12 gün once. Babamla bi mevzu oldu ve bilir babamla ufak bişey olsa ölürdü benden çok. Bu büyük de bişey yazdim her şeyi. Baba cevap yok üstüne yazdim da yazdim. Ara baba ara saatlerce ara. Bunlara cevap bile vermedi. Sonra mesaj da atmadim aramadim da bi süre öldün mü kaldin mı yok. Korkuyorum ulan. Her şeyden korkuyorum. Ne oldu lan ne oldu sıkılmak bu kadar kolay olmamali be olmamalı.
        ···
      4. 4.
        0
        Biraderim böyleleri nankör ya hepsi karaktersiz affet seviyosun ama ulan kendilerine yapsan kıyameti koparırlar bize yaptılar mı hiç bi tak yok bi anda çekip giderler ulan onca yaşadığımız şey var hiç mi saygın yok adam gibi söylesen yine mi sıkcaz bu kızları be birader bu kızlar nankör karaktersiz çok zor be biraderim çok zor anlaması da zor çözmesi de zor öyle çekilip gidilir mi ulan sende üzme kendine kardeşim bende senin dert ortağın sayılırım değmiyo böyle kendini üzmeye hırpalamaya böyle duvarları yumruklamayı asmayı kesmeyi düşünüyon ama değmiyo işte
        ···
      5. 5.
        0
        Zararim hep kendime oldu be. Görüyorum ama durmuyorum. Sağol kardeşim sinir stres yedi yirmi dört var. Allah yardimcim olsun her derdi olana da yardim etsin.
        ···
      6. 6.
        0
        Amin kardeşim derdi olan derman bulsun inşallah sende mutluluğa erersin
        ···
      7. 7.
        0
        Eyvallah kardeşim
        ···
      8. diğerleri 5
   tümünü göster