1. 1.
    +18 -2
    Gerçekler acidir huur çocuklari kirilmaca darilmaca yok.
    Şu platformda bir çoğu asosyal özgüvensiz insanlar toplaniyor. Herkes derdini anlatiyor gotunden hikaye uyduruyor anlatiyor dusuncesini paylasiyor.
    Siz bunlari yaparken serkan inci paranin allahini kazaniyor. Ezik huur cocuklari sozlukte takilsin diyor kendi paraya para demiyor.
    Sıkıntım serkanin kazandigi para değil. Bakin adam tasarimi değiştirdi ne @2 gibti var ne bir tak var. Eskiden sozluk ulaşilamazdi uye olmayanlar bile gelir saatlerce sozlukte basliklara bakardi.
    Artik her gelen kayit olabiliyor forum gibi oldu sozluk.
    Lan eskiden got capsi falan paylasirdik onlari yapan silik yiyor. Basligin kapagina bikinili kız resmi koysam resim siliniyor.
    Lan hadi hepsini gectim KUFURLU BASLIK ACAMIYORUZ amina soktugumun sozlugu ekşi sozluge dondu. Kufurlu baslik bile acmamiza izin yok. Ekside bile kufur daha serbesttir.
    Trend geldi populer geldi primci huur cocuklari artti.Ne ferre var ne kufur. Gelen gecen kayit oluyor. Yeni tasarimla sozluk zaten foruma dondu amk.
    Sizin hicbir isteginizi yapmayan serkan inci daşşagini yayip paranin allahini kazaniyor. Yahudi yalakaliği yapiyor amk yok illu resmi koymalar yok yeni dunya duzeni demeler bilmem ney.
    Neyse beyler başliğım yakinda silinir sms gozunuz acık olsun herkes bilinclensin hadi eyw.
    ···
   tümünü göster