/i/Spor

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6
    türkiyede top mu oynanıyor amk. başka ligler izlemesek kandırıcak huur çocukları. bugün başka liglerde küme düşmeye oynayan hannover, sassuolo, palermo vs bizde gibe gibe şampiyon olur.

    almanyada herkesin tokatladığı dortmund gsye yannan tutturmadı mı?

    izlanda milli takıma 3-0 çaktı. letonyayı bile yenemedik. çeklere içerde verdik. daha geçen kazakistanı züt zoruyla yenip köpek gibi sevindik. sözde yıldız oyuncular var dimi? siz hala inanın bunlara.

    taş gibi futbol oynuyo dediğiniz beşiktaşa club brugge çakmadı mı burda 3-1? uefa lan uefa. çeyrek final bile değildi. son 16'ydı. geçemedik.

    türklerin en son başarılı olduğu avrupa maçlarını düşünün. real'i 3-2 yendin. ama ilk maç 3-0 yenilmiştin adamlar onun rehavetine kapıldı. juventus bala züte kar tak yağdı diye elendi sonraki sene adamlar gibe gibe final oynadı az kalsın kupayı da alıyolardı. bate borisov, plzen mlzen yarak kürek takımlar geldi de yarı finale çıktın. orda eline vermediler mi?

    fener desen aklanmamış amk. neyin ne olduğu belli değil adamlar şike yaptıysa küme düşüp cezasını çekecekti. şimdi tertemiz bi takım olacaktı. ha eğer şike yoksa avrupadan niye men edildi amk?

    beyler bi düşünün bakalım bu ülkede en pahalı futbolcu şu ana kadar kaç milyona gitti? cevap arda 12 milyon amk. onun dışında 5 milyon üzeri sattığımız futbolcu yok lan? milletin tek bi futbolcusu 100 milyon ediyor biz hala gibimizi avuçlayalım.

    hala hayal kuruyolar yok psg tellese 10 milyon veriyomuş ibra gsye gelcekmiş yok bilmem ne. hayal aleminden çıkın lan biraz. türkiyede top mu oynanıyo amk?

    trabzona bakıyosun adamlar 5 senedir 2011 şampiyonuyuz diyip duruyo amk, tamam en şampiyon sizsiniz kardeşim susun artık..

    öte yandan bursa-bjk ts-fb gibi gereksiz düşmanlıklar yaratıldı. her şeyin içine şiddet karıştı. fenerin otobüse ateş edildi amk daha nolsun

    beyler biraz gözünüzü açın gerçekçi bakın. bu ülkede futbol bitmeden yeniden doğmaz. 2000lerin başına dönmek istiyosak topluca futboldan desteğimizi çekmeliyiz

    bu ülkede sabri denen alt insan formu, otizm mağduru adam ülkenin en büyük iki takımından birinde oynuyo lan, adam kaptan, saygı görüyo, iyi deniyo. bi daha düşünün ne haldeyiz.

    canerin karısının arabasının benzinini siz dolduruyonuz haberiniz var mı amk? fatihin boğazdaki yemeğini siz ödüyonuz.. sizin dıbına koyim uyanın
    ···
   tümünü göster