/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
https://www.google.com/se...o#imgrc=1OYmgpV1tWPTcM%3A
  1. 1.
    +3
    Evet beyler sevgili yapmak tamamen sizin elinizde. Az çok tipiniz vardır çoğumuz yakışıklı erkekleriz.

    Öncelikle sorun kendinize.. Neden sevgilim yok ? Çoğunuzun yanıtı ya insanlarla ilişkilerim iyi değil ya da başka bir kıza nefret olacaktır. Her şeyi UNUTUN !

    Biz böyle aramızda konuşuyoruz ya sap geziyoruz diyoruz elinden tutcak bi sevgilimiz bile yok diyoruz; kızlar da aynı. Aynı muhabbetleri onlarda yapıyor. Sadece biraz özgüven lazım.

    TAKTiKLER

    1-Sakal moda sakal bırakmaya çalışın.
    2-Yaşınız 20+ ysa gömlek giyin.
    3-Kızla tanışmak için bir hayvan edinin ya da hayvanları olan kızlarla tanışmaya tanışın. ( Adı ne? Kaç yaşında? Cinsi ne gibi sorular sorun)
    4-Sigara içen panpalar biraz daha şanslı gidin ve çakmak isteyin. Kızın yanına giderken heyecanlanmamak için 65 yaşında emekli bir amcadan çakmak istiyormuşsunuz gibi düşünün.
    5-Kendiniz olun yapmacık olmayın. Açık sözlü olun kızlar sever.
    6-Bakımlı olun kaşları uzun olan erkekler ortaları alabilir. Saçları bakımsız olan erkekler fön çektirebilir. (bkz: ) ben
    7-Reddedilmekten korkmayın. Kızla tanıştığınızda imdaaat sapııııkk diye bağıracak hali yok onlarda senin benim gibi insan.
    8-Kitap okumayı seven panpalar yanlarında en sevdiği kitabı taşıyabilir.
    9-Dik oturun. ( Önemlidir )
    10-Yarın bu yaşınıza tekrar dönemeyeceğinizi unutmayın.

    Edit: Zaten konuştuğunuz görüştüğünüz biri varsa genelde akşamları konuşmaya çalışın. Daha duygusal olur insanlar geceleri. Yanındayken otururken sandalyesini falan tutun. Sigarasını falan yakın. Kesinlikle işe yarayacaktır.
    ···
   tümünü göster