/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +5
    peki bir de şöyle düşün şu an bir yerden 10 milyon dolar geldi şoktasın deli gibi zengin oldun elbet o zaman manken gibi bir karı bakar fakat tipin olmadıktan sonra o kadar paran olsan nolcak hiç bir zaman huzurlu ve mutlu olamayacaksın her aynaya baktığında yine nefret edeceksin

    o tiple kendini bir kızın yanına yakıştırabilcek misin peki. hiç utanmayacak mısın yanında adriana lima karı kendin gollum gibi açıkçası ben utanırdım yakıştıramazdım.

    davul davul dengi denginedir panpa üzgünüm ama kaderimizi hiç bir zaman değiştiremeyiz. hiç bi zaman güzel bedenlerde yakışıklı ve güzel olamayacağız hiç bir zaman. ya bunla yaşamayı öğreneceksin ya da intihar edeceksin.

    olcağı ya 200 kilo kolu zütü başı kıllı bir kezban olcak bu olcağına zaten duvarları taşları giberim yani. hayattaki en zor şey bir kız bulmak artık düşün tipi yerinde adamlar bulamıyo bizim hiç şansımız yok.

    ben seçimimi yaptım kısa zaman içerisinde silahım geliyo ve intihar edicem.
    ···
    1. 1.
      -1
      "davul davul dengi denginedir panpa üzgünüm ama kaderimizi hiç bir zaman değiştiremeyiz"

      bunu her yerde kullanma millet ya j tihar eder ya atesit olur ama evtim. diye birşey vardir umut kesilmez bence mesela ronaldo.. çalisican ama. tabiki rmek..
      ···
    2. 2.
      -1
      (bkz: sözlükte bu videoyu izlemeyen kaldı mı)
      ···
   tümünü göster