/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1
    Kalktığımda camide bir tek ben vardım. Ve sabah namazına saati çoktan geçmiş gözüküyordu. Yerler ceset duvarlar kan iziyle doluydu. Bütün cemaat öldürülmüştü duvarda arapça yazılar yazıyordu. Cesetlere baktım kız arkadaşım yoktu ve imamda yoktu büyük ihtimalle bana yardım edilmesini istemiyordu. Duvardaki arapça yazıları okumayan çalışırken bir ihtiyar girdi içeriye ve dediki ben okur ve tercüme ederim dedi. Burda yazan yazıyı üç kere sesli okursan iblisin oyuncağı olursun yazıyor dedi. Ve bana sordu sen kaç kere okudun ? Dedim 2 peki ya sen biranda 4 dedi ve gözleri kan kırmızısıydı dedenin bastonunu elinden alıp kafasına geçirdim öldüğü bilmiyorum. Köy muhtarlığına da gittim orasıda aynı durumdaydı. Ben cidden çok korkuyordum sonra bir çöp tenekesinin arkasında buraya gelmeden herşeyin başladığı yere dön yazıyordu. Bu önceki yazılara benzemiyordu birinin beni kurtarmaya başladığını düşündüm ve direk aklıma tamirhane gelmişti hemen bir araç bulup ne şanstır ki hep anahtarları üstünde oluyor hemen yola çıktım. Biran aynada bir şey gördüm. Bu o siyah takım elbiseliydi. Ama bana dokunuyordu. Arkama bir baktım şu kayıp olan kız arkadaşım ama aynada takım elbiseli olarak görünüyordu. Birden korkmaya başladım hiç bir şey demeden hızlqndım sabahın köründe tamircinin kapısına dayandım. Durum anlattım. Kız arkadaşım bu arada ağlıyordu onları sen öldürdün diyordu. Ben ise saskındım tamirci benden odadan çıkmamı istedi ve bir daha odaya çağrıldığımda bayıltıldım. Uyandığımda hakim karşısındaydım. Hakimin ilk sorusu pişman mısın ? sorsuydu. Sorun ne dedim avukatın hemen hakimin önüne bir kâğıt uzattı. Bu deli olduğumu ispatlayan bir seydi. Ben ağlıyordum. Bütün arkadaslarımı ben öldürdüm diye düşünüyordum. Babamlar arabanın satıp o parayla sağlam bir avukat tuttular ve cezam 6 aya indi. Bütün O süreç boyunca hepsini öldürüp bunu neden öldürmediğimi merak ediyordum

    Geç kaldığım için Devam
    Burda bir hoca varmış bu tip işler yüzünden hapse girmiş ama ona ulaşmak için bir ceza almam gerekti. Polise itahat etmedim hem sorun olması hapis cezam artmadı. Hocaya ulaştım ne doğacağını biliyorum dedi o zaman cevap ver hoca dedim. Bu tür büyüyü yapan kişi korunur ve cinler beyine bir düşünce yerleştirebilir dedi. O an yerle bir oldum. Sevdiğimiz kız beni kara büyülemişti. Hapis cezam bitti. Kendi evimden önce onun evine gittim. ilk korktu. Ben birşey yapmadım. Neden yaptın diye sordum ? Kişisel algılama ama o cocukalrdan nefret ediyordum. Kızlarda gerçeği biliyorlardı ötecekleri zaman öldürürdüm dedi. Peki niye beni sectin bu iş için dedim. Çünkü sen ne desen yapıyorlardı ve büyüyü en kolay sana yapabilirdim dedi biran beynime kan sıçradı tam vuracaktım elime bir kuvvet uygulandı elimi bir cin tutuyordu dedi ki insan sevdiğinin canını yakarmıştır. Tam cin bana bir tane vuruyordu ki hapishanedeki hocadan duyduğum büyüyü söyledim ve cin bir anda kıza yöneldi kız bır anda tavana yükseldi arapça sözcükler duyuldu. Ben hemen binayı terk ettim. Birden yangın çıktı. Bu sefer polis gelmeden kaçmıştım kıza gelince cesedin külleri bile bulunamadım arkadaşlarım ve köy halkı toplu cenaze töreniyle gömüldü. Ben ise cinler sayesinde öss'de birincilik aldım ama üfürükçü olmaya karar verdim.
    -- PANPALAR iLK PROF HiKAYEYDi BAZI YERLERDE AÇIK YAKALAMIŞ OLABiLiRSiNiZ BAŞINDA KURGU OLDUĞUNU SÖYLEDiM. BU HiKAYEYi OKUYUP BiTiRDiĞiNiZDE DÜŞÜNCELERiNiZi YAZARSANIZ SEViNiRiM NE ZAMAN OLURSA OLSUN BU BAŞLIĞI KONTROL EDiCEM. REZ ALIP ŞUKULAYAN ARKADAŞ SiZDEN ALLAH RAZI OLSUN. BU HiKAYE BURDA BiTTi HADi ALLAH'A EMANET OLUN.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster