/i/Resimler

cheeseeee
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +3 -1
    Seveni giber gibeni severler

    -muhafazid

    Hadi gül yarram amaç mizah
    ···
    1. 1.
      -1
      haklı olabilirsin ama ben küfürlü bişey paylaşmadım pampa silersen başlığı silerim o yazdığın adama Can kurban

      "Onların Allah’tan başka yalvardıkları tanrılarına hakaret etmeyin ki, onlar da cahillik ederek hadlerini aşıp Allah’a hakaret etmesinler! Böylece her ümmete, yaptıkları işi güzel gösterdik. Sonra dönüşleri yalnız O’na olacak ve O da yaptıklarını kendilerine bir bir bildirip karşılığını verecektir." (En'am, 6/108)
      ···
    2. 2.
      0
      Dostum belliki yaşın ufak.Şunu söyleyeyim sana;Taptığım allah tekdir. Benim icin fatih neyse abdülhamit han neyse yıldırım beyazid han neyse atatürk o dur.Kim ülkesine 1 gram hizmet ettiyse onun üzerinden espri yaptırmam. Bazı şeylere saygı duyman gerekir hayatta bunu öğrenmelisin.Bak orda Hz. muhafazid(s.a.v) demedim muhafazid dedim sadece. Belki muhafazid Ali den bahsettim.Önyargili oldugunda buradan belli.Önyargilarda baska insanlarin seni yanlis yönlendirmesinden kaynaklanır. insanların seni yöneltmesine izin verme Anarşiyi ruhunda yaşa. Unutma Allah a tapınmak demek atatürke sövmek demek değildir.Sen bir türksün. Hiçbir atanı ezdirme.
      ···
      1. 1.
        -1
        Ülkeme kücücük bir katkısı olana canım feda Türkün namusuna dokunan kim olursa düşmanıyım Muhammet yazmandaki amaç Peygamber efendimizdi Allah yanına bırakmaz umarım
        ···
   tümünü göster