/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 76.
    +12
    ulan doğuya okul, hastane yapıldıkça molotoflarsanız suç devletin mi amk. kaç dr, öğretmen öldürdünüz önce onun hesabını yap sonra devlet bize bahmiiir de.
    ···
    1. 1.
      +2 -6
      öldürdünüz diyor hala.. kürtlere ne kadar işkence yapıldı cezaevlerinde ... doğuda ne kadar faili meçhul var. bunlardan bihabersin ama basının uydurduğu ve de çok eski dönemlere rastlayan öğretmen öldü vs .haberlerle kendini haklı çıkarmaya çalışma panpa
      ···
    2. 2.
      +11 -4
      Kardeş bak şimdi, bulgaristan göçmenleri de aynı zulümleri yaşadı. isimleri, dinleri, dilleri değiştirildi. Hapishanelerde işkence gördüler vs.

      Peki sen bir bg göçmeninin ev-oto kundakladığını, gasp yaptığını, ot satıp içtiğini? Küçücük çocukları, hamile kadınları öldürdüğünü? Devlet memurlarını kurşuna dizdiğini?

      Doğruya doğru şimdi panpa, bg göçmenleri de sizin gördüğünüz zulümlerin aynısını gördüler ama adamlar medeni bir şekilde gibtir olup gittiler bg'dan.
      ···
    3. 3.
      +2 -4
      amk salağı bulgaristan göçmenleriyle yüzyıllardır anavatanında, doğdukları topraklarda yetişip büyümüş kürtleri bir tutuyor. sosyolojiyi böyle böyle gibip attınız işte.

      eğitimsiz cahil binlemeler gelip burada yorum yapmasın. komik duruma düşüyorsunuz.
      ···
    4. 4.
      +2
      Sonuçta aynı sorunları yaşadılar amk sadede gel sen, daha suçlu olduğunuzu kabul edemiyorsun bir de eğitimsiz diye damgalıyorsun.
      ···
    5. 5.
      +2
      ulan doğudaki faili mechulları bilmiyorsun diyorsun. be dibina koydumun görmek istediğini goren gibindirik teroristi seni, doğuda 6 ayda +500 18 yaş altı çocuk kayboldu doğuda. neden mi? kobanede pkk ve zibindirik diğer kollari isid e öldü öldü dirildi. mardin de kuzenim askeri gorev de ordan biliyorum. sende sanaldan hakkında bir gib bilmedigin kurtleri savun. yazık amk bu cahillik bonzai den daha beter.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster