/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    -1
    Başlığı görünce yazmak istedim;
    Benim hep kısa Süreli ilişkilerim oldu kimi iki ay kimi 10 ay fazlası değil tek gecelik ilişkilerim de oldu. Aslında yalnız Olmayı kendimi eve kapatıp sabaha kadar bilgisayar oynamayı gitar çalmayı falan çok seviyorum ama..
    Şöyle ki üni son sınıfım arkadaş grubum okulun en havalı grubu. Sürekli hayatımda kızlar oldu tip olarak falan ayrıntıya girmeyim ama on kızdan sekizi rahat döner bakar. Asıl soruma geliyorum;
    Uzun süredir bir kızla birlikteyim seviyorum da onu ama okul falan bitiyor iş ciddileşmeye başladı arada evlilik Konuları Açılıyor ve ben gerilmeye başladım. Bu ara yazdanmıdır bilmem etraftaki kızlar sürekli dikkatimi çekiyor hatta bazen abuk sabuk sorular falan soruyorlar benimde baktığımı görünce flörte Dönüyor sanki olay uzatmıyorum ama bunu çünkü kötü hissediyorum. Kesinlikle aldatmam yapamam yani kıyamam çok seviyorum onu ama zaman geçtikçe de ciddileşiyor ilişki.
    Böyle bir dönem hep var mı yani yaşadın mı bu tarz bi duygu çünkü aldatmak Seçenek değil benim için yalan söyleyemem yapmam yani. Ama sırf diğer kızlarla sevilemiycem diye ayrılırsam da bunun pişmanlığını yaşayacağım kesin çünkü çok güzel bir iletişimimiz var güzel ve başarılı bir kız etrafımdaki herkes seviyor onu.
    Ben napıcan hiç bilmiyorum ama
    ···
   tümünü göster