/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    beyler içinizden kaçı iq testine tabi tutuldu sorabilir miyim
    kime yapıyorlar bunu yoldan 10 tane adam mı çeviriyorlar
    ···
    1. 1.
      0
      yani diyorsun ki ben üstün zekalıyım bu yüzden ateistim, yani ateist olduğum için zekiyim demiyosun heralde. peki mevlana sana göre aptal mıdır yunus emre sana göre aptal mıdır sadece basit örnekler

      daha sonra şunu diyebilirim. müslüman veya değil sosyal medyada gördüğün birçok insanın kafası tabularla dolu ama bunun sebebi islam değil eğitimsizliktir. şimdiye kadar köln amsterdam brüj paris katowice brüksel e gittim de hani insanların daha kuralcı olduklarını gördüm hollanda da belçika da çok kibar olduklarını gördüm ama zeka konusunda aynı fikirde değilim biz daha zekiyiz de demiyorum sadece kişisel bir şey olduğunu düşünüyorum biraz bunun .
      ···
    2. 2.
      0
      bir ülkenin iq ortalamasını görmek o kadarda zor birşey değil. en basitinden televizyona falan bak. mesela türkiyenin televizyonuna bak. dıbını gibeyim 1 tane bile insanları yönetmek için yapılmamış dizi olmazmı bir ülkede... 1 tane bile kaliteli film olmazmı.. (kemal sunal vs eskileri demiyorum. özellikle günümüzde tamamen insanları yönetmeye dayalı herşey amk... )
      ···
   tümünü göster