/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +256 -139
    Yunanı denize döken düşmana ilk kurşunu sıkan izmirle.izmirliyle gurur duyuyorummm kahrolsun pkk ve yobaz binler.

    izmir Türkiye'deki toplumun en gelişmiş halidir. izmir'in kızlarına laf atan binler bizim umrumuzda mı ? kızların ne halt ettiği bu tamamen ailevi meseleler. izmiri ne kadar karalayan anadolu çomarı oruspu cocogu varsa bacısını gibim. Bacıları zütten veriyor haberleri yok.

    Edit : Çomarlara ithafen : https://www.youtube.com/watch?v=bEiRWvFMcFE

    2. Edit : Ulan oruspu çocukları. ben izmir'de bile yaşamıyorum. Sadece izmir'de doğdum 7 yıl Kuşadası'nda yaşadım. Benim anamda babamda yörüktür. Sadece şunu söliyim oranın insanları sizin gibik sübyancı bacısını giben tecavüzcü orul orul oruspu çocuğu insanlarınızdan 20 kat daha iyidir.

    3. Edit : Sözlükte takılan ve bu başlığa yorum yapanların yarısı dışarı çıkmaya korkan ve tipleri gibilen dalga geçilen zavalıllar olduğunu biliyorum. Daha hayatında bir kızla konuşması sınıfta silgi istemekten ibaret olan binler. Size tavsiyem önce düşünce yapınızı değiştirin. Ve izmir'e gavat diyenlere de şunu söliyim izmirlilerin de bildiği gibi izmire anadoludan gelen kızların hepsi zütü başı dağıtıyor burada gibilen kızların yarısı anadolu çomarlarının bacısı gelmiş burada namus dersi veriyor puhahahaha:D

    4. Edit : Ağlayın lan anadolu çomarları hahahahahhahahah:D burada o bacısı gibişken oruspu çocukları ne ağladınız be. Kısaca özetlicek olursak beyler bu anasının gözü dışarda olan binlerin hepsinin izmir'e karşı kuyruk acısı var. Ve ayriyetten izmir'e daha bir kere bile gelmemiş bacısı pavyon müdür binler kelime yapıyor. Ulan sizin gibi anadolu çomarları ne kadar gibilse azdır :D Bundan sonra nerede bi anadolu çomarı görürsem onun bacısını gibe gibe bir hal edecem. Zaten gibiyordum daaha da itina gösterecem.

    5. Edit : Orjinal başlığı değiştiren bine de sevgi koyuyorum zütveren.

    6. Edit : Şuan izmir'de yaşamıyorum ama bacılarınız şehir dışı üniversite tercihlerine falan izmir'i yazın onların züt deliklerini izmir'li gibici kardeşlerim dolduracaktır. Ha oldu diyelim yine başka yere gitti gerek yok kurnaz binin biri yine bacınızın burun delikleri dahil heryerini dolduracaktır. Puahahahahahahhahahah:D Siz buradan ağlamaya devam edin zavallı oruspu çocukları :DD Gidin köyünüze geri dönün köyün ağasına falan kölelik yaparsınız koyun karşılığı 7 sülalenizi gibtirirsiniz biliyorum

    7. Edit : izmir'e gavat diyenlerin burada ki insanların kendilerinin gavat olduğunu biliyormuydunuz? Evet bu yüzsüz oruspu çocukları para karşılığını gibtir edin bunları bacıları okumaya geldiği yerlerde bi tantuni parasına gibtiriyor. izmirli kardeşlerim yazılanları okudunuz bundan sonra hiç bi anadolu çomarına acıma yok özellikle bacılarını güzelce hoplata hoplata gibin. ferresunu yayınlayın sözlükte ünlü olsunlar.

    Not : Ortalama bir izmir erkeği günde 4-5 anadolu çomarlarının bacılarını gibmekte.
    ···
   tümünü göster