/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +16
    Olay bu gün yaşandı beyler.. Bizim ofiste 2-3 hafta önce çok güzel, çekici, alımlı bi kız işe başlamıştı..

    Farklı departmanlardaydık ama yemek saatlerinde ve sigara molalarında bir araya geldiğimiz için rahatlıkla yürüyebiliyordum.. O da bana inceden yaklaşıyodu sanki..

    Genellikle kahvaltıyı ofiste birlikte yapıyoduk.. Bu sabah da öyleydi.. Lobi gibi biyer var, ordaydık.. Biz kahvaltı yaparken yanımıza bizim departmandan baska bi arkadaş daha geldi, kaynak oldu..

    Benim icin sorun degil ben hoslandim mi her ortamda yürürdüm zaten. Neyse kahvaltıyı bitirdik o sırada arkadaş bu tatlı kıs'ın kafasındaki güneş gözlüğünü gördü:

    "Aaa sende de mi var bu gözlükten, emel'de de (emel de arkaşın kız arkadaşı) vardı aynısı ama geçenlerde kaybetti, o kadar da para vermiştik, nerden aldın?" dedi..

    Kız bi afalladı amk.. Bi süre çocuk sanki hiç bişey söylememiş gibi baktı suratına. Saçma sapan bi sessizlik oldu.. Sonra kız "burda masanın üzerinde buldum mihehe" dedi..

    Hacılamış amk. Ulan biz de günlerdir kız kylie kendall'a mı yoksa selena gomez'e mi benziyo diye düşünüyoruz, kızın içinden balici nihat çıktı amk ya..
    ···
   tümünü göster