/i/Tespit

  1. 76.
    +1
    italyan karısı vs türk kezosu
    italyan kızı her daim bakımlıdır >türk kızı amı leş gibi kokar içinde kedi ölmüştür .
    italyan kızı göğüslerim açılıyor ay transparan giydim gözükmesin demez > türk kızı ise zaten kıllı lekeli sivilceli fiziğini açar üstüne birde eteğini falan baldırına sıkıştırır .
    italyan karısı çok çekicidirler boyu uzun göğüsleri iri aynı anda 5 erkek emzirriler . >tür kezosu ise ne kadar badana yapsa da üzünde hala tüy kıldan geçilmez bulmuş bulamış gibi gezer göğüsleri yoktur içine silikonlu südyen giyer üstüne birde ciks sırasında göğüslerini yalatır utanmadan amerikan sakso ister lan yokki arası sokalım kamayı .
    Kaputu açarsın zütün arası sarı tak parçaları .
    itallyan kızı asildir roma soyludur prenses kökenlidir oturmasını kalkmasını bilir konuşması diksyonu ile yatakda sizi azdırır .
    > türk kezosu atarsın yatağa ayş morartma ayşş acıyor ayyşş amım yandı hayırıdr amk ocaktamı bıraktın amınj bir iki azdırıcı söz söylese ağzından gib beni hayvan diye söz çıkar . Sadece tek pozisyon bilir senide mallaştırır kısacası .
    Bunu yazan genini gibtiğim kaşarı italyan erkeği at gibi ilah karıları varken sizin gibileri nah evine kapısına sokar . Türk erkeği çükü yemeye devam
    ···
   tümünü göster