/i/Videolar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    yov mors gonoş sostomondo dogol mo? gokyozo movo olonco oksojon oldogo onlomono mo goloyor? - yov son no dodoyson tom torsono konotlodom osto. ahahhhahahhhahahahahahaha. bu gerizekalı cümleyi kuran ve hala bilmediği konular hakkında cahilliğine sığınıp sağdan soldan kopyalayıp yapıştırdığı bilgilerle kendi gerizekalılığını kanıtlayan ve ısrarla aynı gerizekalılığını devam ettiren bir insan ancak türkçü ve ırkçı bir zeka yoksunu zütveren olabilirdi zaten amk. ''DÜNYA'DAKi'' gibi kuvvetli bir mavi gökyüzü olmaz diyorum adam hala sen yanılıyorsun muallak bal gibi olur diyor amk. astronomi bilimine hakaretsin lan resmen. bilgin olmadığı konularda atıp tutmak ancak senin gibi cehaletiyle övünen dallamara has bir özellik zaten. mars'ta çekilmiş fotoğrafları gönderiyorum adama herif hala ısrarla gibik 2-3 siteden aldığın fotoğrafları kullanma diyor bana. ulan gavat nasa'nın yayınlamış olduğu fotoğrafları referans almayacaksak neyin tartışmasını yapıyoruz lan bu dıbınakodumun yerinde mal oğlu mal? anlaşılan şu ki yazdığım yazıyı anlayıp idrak edebilmen için bi 25 kere falan daha okuman gerekiyor argüman fukarası ırkçı gavat seni. acele etme, yavaş yavaş sindire sindire oku.

    ama hala yazdığım yazıdan hiçbir gibim anlamamış, ne gramer ne de okuduğunu anlama bilgisine sahip, zütü tutuşunca sürekli ad hominem yapmaya çalışan bir gerizekalının da son yakarışlarıdır bunlar. bundan sonra o yavrukurt beyninle zerre gram bilginin olmadığı dallarda iddialı laflar etmeyeceksin dıbınakodumun veledi seni. hayatı boyunca kafasını kaldırıp gökyüzüne iki defadan fazla bakmamış, kitap okumayı vakit kaybı olarak gören adamlar üç günlük bilgileriyle astronom kesilmiş gibtiğiminin yerinde. birikimin ne ulan senin ayı? motor meslek lisesi mezunu olup nasa'ya girmeyi mi planlıyordun?

    bi de kürtlükten, vatan hainliğinden falan bahsetmiş kendi ezikliğini yediremeyince kompleksli gavat. yazık lan nasıl bir acınası varlıklarsınız siz hala çözemedim amk.

    hadi kaybol bundan sonra seni adam yerine koyup yazdığın paçavralara cevap verenin aq.
    ···
   tümünü göster