/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +99 -71
    (bkz: türkçü yazarlar birliği)

    SAYFAMIZA BEKLERiZ YAKIN ZAMANDA GRUBUMUZDA KURULACAKTIR

    https://www.facebook.com/...zlukturkcuyazarlarbirligi

    Beyler biz beklemek istemiyoruz ama beklemek zorundayız.

    --- Beyler şu an Türkiye çok iyi bir yapılanma içerisinde mesela MiT ve Askerimiz gelişme durumunda. Eğer ülkücüler k*rtlere saldırıya geçerlerse Askeri zor anlar yaşar yani iç savaş tamamen patlak verir ve MiT zorunlu olarak adamlarını deşifre etmek zorunda kalır yani öyle he demekle olmaz Türkiye bir kez solcu-sağcı kavgası atlattı bir tanesine daha şu an dayanamaz ondan dolayı k*rtler sadece şu anlık öte bilir.

    --- Beyler bir de üst maddeden farklı olarak Türkiye'de ki ülkücüler MHP ve ÜLKÜ OCAKLARI (turan ocakları - alperen ocakları gibi) yerlere bağlılar. Bundan dolayı teşkilat sahipleri izin vermiyor sokağa çıkmaya ve o teşkilat sahiplerine de çık emrini MHP vermiyor.

    --- Ve ülkücülerin son olarak sokağa çıkmama sebepleri vatana ve millete olan sevgilerindendir. Çünkü sokağa çıkarlarsa çok eylem olacak ve çok suikast olacak bundan sadece k*rtler değil Türk milleti de zarar görecek.

    Eğer ülkücüler karşı atağa geçerlerse bilin ki Türkiye bu kadar emeği boşa sarf etmiş olacak ondan dolayı herkes öyle boş boş konuşmasın.

    (bkz: bir izmirli kızı)
    (bkz: inci sözlük bırakma hattı)

    EDiT = BENDEN iYi BiLEMEZSiNiZ MK BOŞ BOŞ YAZMAYIN DÜZGÜN YAZIN
    ···
   tümünü göster