/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +5 -1
    Ben cok ince düşünen herşeyi kafama takan biriydim. Benim hatırlagım bazı olaylar (cok var aslında ama beni en cok sarsanlar)

    1-mahallede 1 kız 4 erkek oyun oynuyorduk. Saklambaç oynamaktan sıkılmıştık. Arkadaşlardan biri bir oyun söyledi el ele tutuşmalı. Ozamanlar cok pasaklıydım oyunda kızla eşleştik kız ben bunun elinden tutmam dedi arkadaş nolcak oyun bu dedi oda bu yüzden bu oyunu oynamak istemiom tutmam bu cocugun elini dedi cok ağrıma gitti.

    2-sınıfta öğretmen tarafından sevilmeyen kavgacı puştun teki olarak görülordum bu yüzden sürekli beni ve grubumu döverdi. Dolaplarımız vardı ders sırasında okulumuzdaki öğretmen kızı dolaba kalktı bişey demedi arkasından dolaba bende kalktım kitap koymak için dolaba gittim dolabın yanında bir tokat geçirdiki kafam şiddetle dolaba carptı sert cocuktum ama içime ağladım ders boyunca ders son dersti içime ağlamaktan konusamamıştım. (Hep sustugumuz için kaybediyoruz)

    3- 7.sınıfta dershaneye gidiyordum dershanede tenefustte kantinde sıraya girdim . Sıra kalabalıktı benim arkamda dershanenin cool bini vardı ben mehmet abi bakarmısın dedim arkamdaki cool bin sana devlet baksın dedi bende espiriye vurdurarak devlet bana bakmıyor dedim o binte ben olsam bende bakmazdım şu tipe bak amk dedi yan taraftaki kızlar gülmüştü gene susmuştum ...

    Not : bunlar sadece bazıları ama artık düzeliyorum geçmişimi belki silemem ama geleceğime ben karar veririm.
    ···
   tümünü göster