/i/İnanç

İnanç
  1. 76.
    +1 -1
    Hocam biz burada kendisinden baska ilah olmayan ALLAH(C.C)'dan yani Tanrı'dan bahsediyoruz. Tanri olarak ALLAH(C.C)'in kendisinin bilinmesini kendisine ibadet eden kullar yaratmasi en dogal hakki. Sen beylik kurmadan önce "Sizden vergi alicam sunlari sunlari verecem su kadar maasiniz olacak" diyen bi kral gördünmü hic ? Ama o kralin krallik yada devlet kurmasi en dogal hakki cunku devlet kurmaya gucu yetiyor. Asil meseleye gelirsek Cennet müslümanlara karsi vaad edilmis bir ödüldür ve ödüller karsiliksiz verilmez. Önce ALLAH(c.c)'a ne kadar bagli oldugunu gostermelisinki, ödülünü alasin. Zor biseyde istemiyor sabahtan aksama calisip rizkinizi bama adayinda demiyor sadece onu anip ibadetlerimizi yerine getirmemizi istiyor karsiliinda ucsuz bucaksiz Cennet var Cennetten ziyade en mükemmel nimet olan ALLAH(C.C)'in cemaalini yani insan tabiriyle yuzunu gormek var...
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa benim her şeyim olsa ve verince eksilmese ben herkese verir kimseden de bi karşılık beklemezdim. Çünkü benim her şeyim var karsimdakinin hiçbirşeyi yok.
      ···
      1. 1.
        0
        Emeksiz hicbisey kazanilmazken cok kolay bi sekilde kazanabecegin Cennet neden bedava olsun? iyiyle kötü arasindaki adalet nasil saglanacak ? Cennet dogru yolda olanlar icin yaratilmistir. Eger herkesi Cennete gonderse haksizlik olmazmi? Buda ALLAH(c.c)'in sonsuz adaletinden kaynaklidir..
        ···
   tümünü göster