1. 1.
    0
    31.08.2010

    Sevgili Günlük,

    Bugün dişçiye gitmek için erken kalktım, 1 kaşık nutella yuttuktan sonra dişlerimin temiz görünmesi için dişlerimi güzelce fırçaladım. Sonra pantolonu falan giydim, tam gömleğe uzandım, gömlek yok. Telaşlandım amk, doktorun randevu kâğıdı gömleğin cebindeydi çünkü. Aradım aradım gömlek yok.. Sonra o manzarayla karşılaştım, gömlek yıkanmıştı, kâğıt da gömleğin içinde gitmiş amk. Tabii anneme sövecek kadar zütveren değilim, neyse dedim, başka zaman giderim amk..

      Eee dedim sabah sabah ne yapılır ki amk, biraz dolaştım, sözlüğe girdim, burda biraz oyalandım. Uykum var uyuyamıyorum amk, dışarı çıksam cehennem gibi, züt gibi kaldık evde, sonra öyle böyle derken zaman geçti..

       Akşamüstü oldu, dur dedim hava serin, biraz koşu yapayım amk.. Saat de 17.00 - 18.00 arası, iftardan önce.. Derken koşuyorum, beni görenler yarak görmüş gibi bakıyo, sebebi belli amk, oruç tutan adam nasıl koşsun, oruç tutmuyorum diye gibik gibi bakıyolar.. içimden söverek yardırmaya devam ettim amk..

      Sonra eve geldim, anahaber bülteni eşliğinde akşam yemeğimi yedim. Tekrar geçtim bilgisayarın başına, günü böylece bitirmiş olduk amk.

      Yine pek hareketli bi gün olmadı ama olsun lan günlük, neyse artık gelecek bölümde görüşürüz...
    ···
   tümünü göster