/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1
    az önce yazdığım bütün bir metin gitti o yüzden tekrar yazıyorum. direk konuya giriyorum çünkü konu derin ve ciddi.

    şimdi babanızı ananızı alıyorsunuz gidiyorsunuz kız istemeye. başlıyor babanız konuşmaya işte o klagib diyaloğu hepimiz biliyoruz. sizin peder bildiğiniz kızın babasına benim oğlan senin kızı çatır çutur gibmek istiyor bende izin istiyorum diyor. eğer kızın babası pek yanaşmazsa bu olaya sende kendi karını gittin istedin gibmek için karının babası da yaptı bu gavatlığı. bir gün bunun seninde başına gelebileceğini düşünmen gerekirdi der gibi bir imalı bakış atıyor ve kızın babası olan huur çocuğu izin veriyor. sonrasını biliyorsunuz zaten.
    bana bu durum o kadar saçma geliyor ki anlatamam yani. ulan ne gerek var aq. yani böyle bir konuda yüz göz olmaya. tamam getirirsin tanışırlar falan da şöyle bir durum var şimdi gelip sana oğlanın tekinin babası benim oğlan senin kızı gibecekmiş izin verirsen diyecek ve sen bunu isteyeceksin. çok saçma bence aq.

    şimdi evliliğe gelince.
    aq evliliği bir durum dışında her durumda saçma buluyorum ki günümüzde bu şekilde evliliklerin sayısının bir hayli az olduğunu düşünürsek evliliğe karşıyım hatta evlenenlerin ben dıbına koyayım. kaldı ki bildiğiniz gibi gün geçtikçe daha da artıyor boşanma oranları. bu da benim düşüncemi ve birazdan söyleyeceklerimi destekler nitelikte bir durum.
    şimdi günümüzdeki evliliklerin çoğu gibimize kukumuza sahip olamadığımız için ya da mantığımız sebebiyle gerçekleşiyor ki bu kendimizi birkaç ay boyunca ya da bir ömür boyunca kandırmamız demek. bunu yapmaksa dünyanın en saçma şeyi.
    aslında ben sadece evliliğe değil, "sevgili" olma durumuna falanda karşıyım amk. tamdıbına karşıyım bu konunun.
    şimdi bu gibe kukuya sahip olma durumuna geleyim hemen.
    oğlan bakıyor kıza of be o züte ne çakarım be o memeleri bi' alsam elime of of diyor kız şu kaslara bak be bu çocuk beni duvardan duvara vura vura ne iyi giber be diyor ve tutup evleniyorlar sonra bir süre sonra boşanıyorlar ya da kendilerini bütün bir ömür boyunca 3 gram am 5 gram daşşak için kandırıyorlar.
    mantık olayına gelince zaten bunu hepiniz biliyorsunuz. artık hayatınızın ileriki evresini kesin bir şekilde görebilmek için mantıklarıyla birbirlerini bulup evlenen eden mallardan bahsediyorum. kızın maddiyatı kötü ama güzel oğlanda para tak tutup evleniyorlar ya da tam tersi ya da kızda oğlanda bakıyor etrafına ne sevdiği biri var ne de başka türlü biri sonra o kızı ya da oğlanı görüyor işte diyor parası da var e bende güzelim ya da güzelmiş e bende de para var diyor sonra tutup evleniyorlar falan bir süre sonrada sonuç gibe kukuya sahip olamayıp evlenenlerin sonlarıyla aynı oluyor. ha birde bu mantıkta şöyle bir durum daha var. oğlan çok yakışıklı kız çok güzel oluyor diğerlerini kendilerine yakıştıramadıklarından tutup evleniyorlar ya da ikiside zengin ya da çirkin ya da fakir oluyorlar ve bu şekilde evleniyorlar. zengin fakirle evlenemem fakir zengin biri bulamadım ya da bana bakmazlar deyip çirkin olansa güzel ya da yakışıklı bana neden baksın diye düşünüyor ve evleniyorlar. sonra sonuç belli.
    işte ben bunlara karşıyım aq. böyle şey yapanlara da karşıyım.
    onların dıbına koyayım.
    öyle insanların beynini gibeyim. hepsi huur çocuğu.
    neyse şimdi o bir duruma, o istisnai duruma değineyim ve yazımın sonuna yaklaşayım yavaştan.
    bence herkesin hayatında bir kez doğru kişiyle ilgili olarak fırsatı oluyor. eğer ikiniz içinde doğru kişi birbirinizseniz sorun olmuyor ve işte o karşı olmadığım beraberlik ortaya çıkıyor. ancak değilseniz hayatınız yannanı yiyor ve benim durumuma geliyorsunuz. birbiriniz için hangi sebeple o doğru kişi olup olmadığınız önemli değil. önemli olan olmayışınız. konu kapanmıştır.

    şimdi nüfusu nasıl artıracaz diyenler çıkar. onlara çözümümü anlatayım ve bitireyim başlığımı gönder butonuna tecavüz edeyim.
    bu iş için çalışan tercihen o doğru kişiyle olamamış kadınlar olabilir. onlar sürekli gibişerek birileriyle ya da laboratuvar ortamında bu işi halledebilirler.

    şimdi ben o kişiyi buldum sonra olmadı onunla ama bu gibko durumada düşmeden böyle yannanı yemedim diyenler varsa onlar henüz hayatlarında ellerine bir kez geçecek o fırsatı bulamamışlar demektir. aksini iddia edip huur çocukluğu yapmaya gerek yok.

    şimdiden entry giren herkese (evet ananı gibim diyen ve özet isteyen binler sizede) teşekkür ediyorum.

    not:özet yok, al çayını kahveni oku amk.
    ···
   tümünü göster