/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
http://rarehistoricalphot...le-viet-cong-warrior1973/
  1. 1.
    +2
    http://rarehistoricalphot...le-viet-cong-warrior1973/

    felaket yırtıcı, yıkıcı, sahici bir güzelliğe sahip olan. savaşın anlamsızlığı üzere ciltlerce kitap yazdırabilecek güzellik, böyle bir varlığın savaşta heba olma ihtimalinin cezası, bu savaşı başlatanlar için ebedi cehennem olmalı.

    kavruk yüzüne bakınca ilk olarak dikkat çeken müthiş renkli gözleri, siyah beyaz bir fotoğrafta bile bu kadar belli olması insanı hayrete düşürüyor, alnına vuran güneşten tedirgin bir hal alan kaşları, ele geçen herhangi bir çaputla bağlanan saçı... sonra dikkatimi ilk olarak küpesi çekiyor, savaşan bir kadın, dünyanın en güçlü işgalci ordusu ile savaşan bir kadın, küpe takıyor, aklıma full metal jacket'in son dakikaları geliyor.

    ve burnu ; bir kuğu kıvraklığında yaratmış tanrı, dudakları ve meleklerin dokunduğu rivayet edilen dudak gamzesi, dolgun ve o kadar canlı ki...

    o kainat güzeli başını, vücuduna bağlı tutan mübarek boynunun hemen altında nazar-ı dikkatimi celbeten, beynime adeta caravaggio'nun kaleminden çıkmış portrelerin keskinliğinde kazınan memeleri, akla cemal süreya'yı getiren memeler.

    ... memelerin kahramandı sonra.

    devdıbını biliyorsunuz işte

    ... iyilik güzellik.
    ···
   tümünü göster