/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    0
    sevgili bin kuruları ve değerli ağabeylerim; hayırlısıyla parmağa prangayı takıyorum yakın zamanda. yalnız şöyle bir sıkıntı var ki neyi nereden alacağımı, ev tutarken, eşya alırken yapmam gerekenleri pek kafam almıyor. bekâr evi kurmayacağız neticede. e geleneksel geyiklere de girilmeyecek evin kurulması esnasında. yaşıt ve akran olarak ancak buradan fikir alışverişinde bulunabilirim. yetmiş yaşındaki pedere danışmak bu hususta komik amk.

    evin dizaynı için güzel önerileri, eşya linklerini vs paylaşıp mesaj kutumu da şenlendirebilirseniz çok mutlu olurum. nikâh merasimi muhtemelen ekim kasım aylarında (değişiklik olmazsa üsküdar'da) yapılacak. o zamana kadar güzel öneri ve alınabileceği uygun yer belirleme çabasındayım.

    bellona'ya bak, ikea'ya bak demeyin amk. tek eşya üzerinden şu güzel diyerek, yahut genel bir fikir beyan ederek geliniz. başlığa adam akıllı yazanlar düğüne kadar fırsat bulup sözlüğe girildikçe +replenecek, şukulanacaktır. düğüne gelirseniz limonata ve pastanız benden. tamam lan para takmasanız da olur. takarsanız güzel olur tabii ehe.
    ···
   tümünü göster