/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -5
    Bu ergen boş kutuya elini daldırıp karıştırırken müşterilerden biri de mal mal gülüyordu. Çocukta tip yoktu, gülerken çürük dişleri görünüyor, yanağındaki sivilceler kendi kendine sıkılıp içinden irinler akıyordu... Gülmesi bitince bana yaklaştı ve elindeki ürünleri standın üstene koymaya başladı... Beyfendi ben "KASiYER" değilim zeytin reyonunda görevliyim, kasa ve kasiyerler şu tarafta dedim. Sığır gibi sırıttı. Ne bir pardon dedi ne de yaptığı öküzlüğü algıladı. Tipsiz yüzünü kasaya doğru döndü, vıcık cıcık ıslanmış zütünü sallaya sallaya gerçek "kasiyerlerin" olduğu yere gitti. Alışveriş tutarını kredi kartıyla ödemeye kalktı ilki yetersiz bakiye olunca ikincisini, onda da birşey çıkmayınca üçüncüsünü çıkardı. O da geçmedi. Sonra sırıtarak ceplerini aradı; 1 lira 25 kuruş çıktı bu parayla 2,35 TL'lik ürünü almaya kalkıştı. Olmaz dedik ama sivilcelerine daha fazla bakmaya tahammül edemeyen arkadaş "tamam" deyip bunu başından savdı... Parayı da kendi ödedi.
    Aynı gün gördüğüm ikinci sığırlıktı ! Ama bu ÇOK TiPSiZDi a.q. öyle böyle değil sırıtırken sivilcelerin patlaması kadar iğrenç birşey görmedim lan ben ömrümde...
    EDiT: Bir de tüm bu olayları izleyen 4. bir tip vardı. Çirkinlik abidesiydi ama değersiz bir tipti. Sönük ve ezik biçimde bizi izliyordu. ilgilenmedik bile bununla ! Onun orada olması bile sığırlıktı. Gögsünde @wowowow44 yazan pempe renk, eski bir tişört giyiyordu.
    ···
   tümünü göster