/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -2
    Abi Çanakkale yi kazandım. Aşırı sosyalim ağzım laf yapar sürekli haksızlıkla savaşırım babadan sosyalistim. Tipime de güvenim fazla istediğim zaman eve kız atabilirim yani şimdiye kadar öyle oldu. Ama birisi var ki haplara başladım beynimi yedi bitirdi. Aklımı alamıyorum sürekli o var aklımda. Sürekli felçli gibiyim 1yıldır o aklıma gelince bacaklarım boşanıyor günün en fazla yarısını yaşıyorum. insanların nankörlükleri ve her şeyi çok basite indirgemiş olmaları deli ediyo beni. Misal aşk sex demek değil ya da rap küfür demek değil ya da insan sürekli yüzüstü bırakılması gereken bi varlık değil. Ve ben kimsenin oyuncağı değildim artık frizbiyi atsa da yakalasam diye bekleyen bi köpeğim.
    ···
    1. 1.
      0
      Kaçırdığın bir nokta var kardeşim, her insanın kendine has bir hikayesi vardır.. Sokaktaki rastgele bir adamı çevirsen anlat desen sana anlatacak bomba bir hayat hikayesi kesinlikle vardır ve hayat bize yaşamamız için bahşedilmiş en güzel nimetlerdendir, veya teolojik bir görüşe inanmayan birey için hayat bir kere tecelli edecektir ve bir şansımız daha olmayacağı için en iyi şekilde yaşanması gerekmektedir. Sence hayatımız bir uğursuza veya birden fazla uğursuz insanlara heba etmeye değer mi? En zorda kaldığın zamanlarda şunu unutma "kaderin her zaman seninle ilgili bir planı vardır ve kader en nihayetinde senin elindedir". Her kadını unutturacak başka bir kadın, her insandan daha üstün bir insan elbetteki vardır.. inşallah kardeşim bu ruh halinden kurtulduktan sonra eski günlere dönüp vay amk dediğim günlerde çok uzakta olmaz..
      ···
    2. 2.
      0
      Abi 16 tane ısparta yazdım sırf o yazdı diye 17. Tercih tuttu ya kaderde bu varmış napalım. ilginç olaylar dönüyo bu aralar benim elimde olmayan ama çok üzüldüğüm. Böyle şimdi benim gözyaşım akıyor ya onunkiler ne zaman akacak amk. O hiç üzülmücek mi yaptıklarına?
      ···
    3. 3.
      0
      Ben kendi hayatımda bir kesitten şahidimki emin ol herşeyin bir karşılığı karşılığı olmayan şeylerinde bir amacı vardır.. Artık karma mı dersin, ilahi adalet mi dersin ne dersen de ama hiçkimsenin yaptığı yanına kâr kalmıyor.. Ve bu olduğu zaman emin ol sende bunu göreceksin.. işte o zaman senin devrin başlayacak merak etme..

      Beni hayatımın baharında şekilden şekile sokan karı bana ne yaptıysa bir bir hepsi kendi başına geldi, benim yaşadıklarım normal bir insanın gerçekten hazım edemeyeceği cinstendi ve o gün geldiğinde yeminim olsun ki kendi ellerimle ve yanımda kız arkadaşımla beraber ruh ve sinir hastalıklarına teslim ettim onu.. O gün anlamadım olayların nasıl bu hale geldiğini, ama sonradan öyle bir dank ediyor ki kafana, için öyle bir rahatlıyor ki anlatamam.. O gün geldiğinde sende anlayacaksın kardeşim merak etme ..
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster