/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +57 -10
    oyum akepe zihniyetine !!

    ey nasa !
    ···
    1. 1.
      +119 -3
      ne yapsalar boooooş.. göklerden gelen bi bomba vardıııırrr..
      ···
      1. 1.
        +2
        koptum amk
        ···
      2. 2.
        -1
        ronaldo
        ···
      3. 3.
        +21
        O değilde tayyibin kaşı yok
        ···
      4. 4.
        0
        tespitin anasını gibmişsin kap şukunu
        ···
      5. 5.
        -12
        Beyler belki burdan görürsünüz lütfen bana yardım edin "milli oluşum ilk vetek gerçektir anlatıyorum gelin" isimli bir başlık açtım lütfen okuyun yardımınız ihtiyacım çok var kardeşlerim aşk meselesi bir solukta okunacak hikaye lerden biri yazarken bile yüreğim buruk lütfen bakın da yardım edin
        ···
      6. 6.
        +6 -2
        Olm siz malsınız lan. Yok teknoloji arttı yok karakol yapıldı. Bir Sürü şehit verildiği zaman neden operasyon yapılmadı lan? Tayyibi de milliyetçi doğru hareket adam yaptınız ya yuh size. Amerika izni verdi bu da yapıyor işte Göstermelik yeniden oy toplamak için.
        Bir mal da saldırmak için diriltti dedi. Ulan zaten bu binler aktifti onca yıl geçti çözüm Süreci ayağına sen bunları susturdun. Ama bak gene Saldırmaya başladılar
        ···
      7. 7.
        +1 -2
        SEN BOMBALAMA ARAP takUNU ÇIKARIYON
        ···
      8. 8.
        +4 -4
        BENiM BAŞÖRTÜLÜ BACIMIN EViNi BOMBALADIRLAR
        ···
      9. 9.
        0
        haykırdım aq
        ···
      10. diğerleri 7
    2. 2.
      +6 -6
      Bundan onceki hukumetler neden bombalamadi aciklasana biraz koyun seni
      ···
    3. 3.
      +53 -23
      anasını gibtiğimin gerizekalısı. yaşın kaç senin? kaç yaşındasın sen? bi dakika kaç yaşındasın sen?

      lan gibik! dıbına kodumun ergeni! 10 tane hükümet gördüm ben. sen akp den öncesini hatırlıyor musun da böyle kendinden büyük laflar ediyorsun?

      1980lerden beri tüm hükümetler anasını gibti pkknın. en son ecevit bir türlü yakalanamayan apoyu yakalattı da pkknın anasını gibip en ağır darbeyi vurdu türkiye cumhuriyeti, tarihinde hiç olmadığı kadar azaldı pkk eylemleri bitme noktasına geldi... ne olduysa akp geldikten sonra oldu.

      bi laf ederken bi yaşına başına bak. ben kaç hükümet gördüm acaba da 2002 den önceki hükümetleri biliyor muyum acaba da laf konuşuyorum de kendine.
      ···
      1. 1.
        +25 -28
        Ecevit mi yakaladı? Amerika mı verdi? 80 de köy basan bebek katillerini niye onceki hükümetler bi sey yapamadı. Akp senin gotunu gibmis. Sen ondan dert yaniyon
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        apo yakalınsada borçla yatarak zefiillik içinde yaşasakda olur demi hafız ,
        ···
      3. 3.
        +6 -5
        Bu oruspu çocuklarına anlatma hepsi muallak olmuş zütveren balık beyinliler her şeyi unuttular zaten akpnin büyüttüğünü unuttular şimdi saldırında hepsi hüloğğğğğğğğğğğğğğğğ nidalarıyla dolaşıyor.
        ···
      4. 4.
        +2 -1
        Yusuf haklı. 1993-95 Yılları arasında neler olduğunu hepimiz biliyoruz. Diyeceğim o ki 2 senede yarı yarıya terörü azalttılar. Ama ne hikmetse şimdi her yerdeler...
        ···
      5. 5.
        -2
        MHP milletvekili Ali Güngör'ün mecliste yapmış olduğu bir konuşma var, Ecevit hakkında kullanmış olduğu ifade aynen şu: "Şimdi, DSP'li sayın üyelere fazla bir şey söylemek istemiyorum; çünkü, Sayın Ecevit'in geleneğine vatan hainlerini affetmek fazla yabancı gelen bir husus değildir." Konuşmanın tamamı-aşağıdadır:

        ALi GÜNGÖR (içel) - Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; görüşmekte olduğumuz af tasarısı, Meclisimize art niyetli olarak getirilmiştir... (DYP sıralarından alkışlar) ... çirkin ve tehlikeli bir hesabın ürünüdür. Amaç, Anayasamızın 14 üncü maddesini delerek, Meclisin yetkisinde bulunmayan, vatan hainlerini, PKK'lı canileri ve onun terörist başını affetmek ve bu büyük vebale bu büyük Meclisi alet etmektir. (DYP sıralarından "Bravo" sesleri, alkışlar)

        Değerli milletvekilleri, bunları söylerken, tasarıyı hazırlayıp Meclise gönderen hükümete haksızlık yaptığımı düşünmüyorum, bir kehanette de bulunmuyorum; çünkü, bu hükümet, kuruluşunun hemen akabinde, ilk iş olarak, pişman olduğunu söyleyen PKK'lılara af çıkarmıştır; takiben, yine, basın suçlarına verilen cezaların ertelenmesi adı altında, adı basın olan paçavralarda kalem oynatan PKK'lıları affetmiştir.

        Şimdi, bu tasarıyla, 169 uncu madde kapsamında, PKK canilerine bilerek yardım ve yataklık edenlere af getirilmektedir.

        Yine, hepinizin malumudur ki, bu hükümet, Abdullah Öcalan'a bağımsız yargının verdiği idam cezasını Meclise göndermemiştir. (DYP ve FP sıralarından "Bravo" sesleri, alkışlar)

        Şu hususu, tasarıyı hazırlayanlar dahil, Türkiye'de herkes biliyor; tasarı yasalaşırsa, Anayasa Mahkemesine gidecek ve PKK'lı canileri de şamil hale dönüşecektir. (DYP sıralarından alkışlar)

        Şimdi, DSP'li sayın üyelere fazla bir şey söylemek istemiyorum; çünkü, Sayın Ecevit'in geleneğine vatan hainlerini affetmek fazla yabancı gelen bir husus değildir. (DYP sıralarından "Bravo" sesleri, alkışlar; DSP sıralarından "Yuh" sesleri, gürültüler)

        BAŞKAN - Sayın Güngör, bakın, lütfen, konuşma üslubunuzu daha dikkatli seçin. Türkiye Cumhuriyetinin hiçbir başbakanı, vatan hainlerini Türkiye'de affetmez...

        TURHAN GÜVEN (içel) - Müdahale etmeyin Sayın Başkan.

        ALi GÜNGÖR (Devamla) - Sayın Başkan...

        BAŞKAN - ... böyle bir konu için de çalışmaz. Lütfen, daha dikkatli konuşun, kelimelerinizi de daha dikkatli seçin lütfen.

        ALi GÜNGÖR (Devamla) - Sayın Başkan, teşekkür ediyorum.

        125 inci madde, 146 ncı madde ve bunlarla birlikte anılan maddeler, Türkiye'de Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmayı hedef alan, Türkiye Cumhuriyeti Devletini sınıf ve etnik farklılıklara dayalı bir devlet haline getirmeyi düşünen kalkışma hareketleridir. 1974'te, bu maddelerden suçlu bulunan kişiler affedilmiştir. (DYP sıralarından "Bravo" sesleri, alkışlar)

        Değerli arkadaşlarım, sayın milletvekilleri; Milliyetçi Hareket Partili, Doğru Yol Partili ve Anavatan Partili değerli arkadaşlarıma hatırlatmak istiyorum: Bu derece çirkin ve tehlikeli bir af yasasını, MHP teşkilatı ve ülkücülerin kabul etmesi hiçbir şartta mümkün değildir. (DYP sıralarından alkışlar) Doğru Yol Partisi ve Anavatan Partisi teşkilatlarının da rıza göstermeyeceğini biliyorum.

        HASAN EKiNCi (Artvin) - Ret veriyoruz zaten.

        ALi GÜNGÖR (Devamla) - Öyleyse, bu partilerin Meclis grupları, şimdi, niçin bu af tasarısını kabul etsinler?!

        HASAN EKiNCi (Artvin) - Biz reddediyoruz.

        ALi GÜNGÖR (Devamla) - Bu ağır vebali, Milliyetçi Hareket Partisi, Doğru Yol Partisi ve Anavatan Partisi taşıyamaz. Umuyorum ki, Fazilet Partisi de, geçmişte Millî Selamet Partisinin yaptığı hatanın farkına varmış olsun.

        Değerli milletvekilleri, bu çirkin ve tehlikeli af tasarısını geldiği yere, Sayın Başbakana ve onun bakanlarına, yakıştığı yere göndermek, bu Meclisin yapacağı en hayırlı iş olacaktır. (DYP ve FP sıralarından "Bravo" sesleri, alkışlar) Bırakalım bu çirkin tasarı, geldiği yerde ve yakıştığı yerde kalsın.

        Ben, bu gerekçelerle bu af tasarısına "hayır" diyorum ve Muhterem Heyetinize saygılarımı sunuyorum. (DYP ve FP sıralarından "Bravo" sesleri, alkışlar)

        https://www.tbmm.gov.tr/d...amp;page1=75&page2=75
        Tümünü Göster
        ···
      6. 6.
        0
        @2.4.6 Başlık gibertmekten bir farkın yok
        ···
      7. diğerleri 4
    4. 4.
      +3
      Merak etmeyin biz bombaları sizden iyi biliriz !!
      ···
    5. 5.
      +6 -15
      Bu salak koyunlarla ugrasmayin amk size yemin ederim dexerin pkk ile anlasmasi var. Sakin ona oy vermeyin yuceltmeyin . Zaten yakinda onunda ipini cekicek pkk yeni bir kukla gelicek. Pkk gibi bir teror orgutunu bir ulke 40 yilda yok edemez mi ? 40 yil ya 40 yil .orda burda askeri gucumuz su kadar iyi diye anlatiyor. Doguda 5 metre yakinindan gecen teroristi vuramiyorsun. Sana emri vermiyorlar. Birazcik aklinizi kullanin artik
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Eksileyen niye eksilisunuz amk k*rtleri
        ···
      2. 2.
        -1
        Yani tayip pkk 'nın kuklası? Sadadafshshsgsg. Vay amk. Gidiyim bir de öteki odada guliyim
        ···
      3. 3.
        0
        Inanmiyon mu yannan kafali cocuk ? Lan 13 yildir olanlara hic at gozluksuz baktin mi ? Ayrica eksileyenler ya yobaz akpartili yada huur cocugu pkk li
        ···
      4. diğerleri 1
    6. 6.
      +4
      şimdi şöyle bir şey var. ( bu sözlükte bağarıp çağarmadıkça büyük harfle yazmayınca küfür etmeyince şuku muku almıyorsun ama yazıyorum) bir ülke tabiki terör örgütünü bitirmek ister fakat bu örgütlerin arkasında çok büyük devletler vardır. bu adamların fabrikası mı var silah üretiyor bomba üretiyor. allahuakbar deyip havadan mı indiriyorlar ? hayır tabiki ülkeler bunlara satıyor veyahut bedava veriyor ki yeterki güçlenmeyelim diye. sen pkk yı bitiriyim diye çıkınca amerika rusya züttürütaktan bir sebep kanun yasa ne takumsa ha soykırım uydurup senin ülkene girecek. işte öyle bir sistem ile çevirmişler ki etrafımızı çıkışımız zor.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster