/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 251.
    +4
    Uykum hiç yoktu, kalktım.Dışarıyı izledim. Keşke arkadaşları bırakıp,eve dönseydim.Ama bunlar sadece geçmiş den ibaretdı. Yapacak hiçbir şey yoktu artık. Gittim,elimi yüzümü yıkadım. Darmadağın bir görüntüm vardı. Telefonu aldım, vakit geçirmek istedim. Rananin profjl resmine baktım, hala ikimizin resmi vardı. Acaba beni hala seviyormuydu? Yoksa unutmuşmuydu? Bana,"bak ben seni unutmadım,gel affettir kendini"mi diyordu. Mesaj atmayı denemedim. Olmadı,iki mutlu çifti ayırmak, aralarına girmek, adamlığa sığmazdi. Brlki dost olabilirdik, eskisi gibi okulda konuşurduk sadece. Hemen cesaretimi topladım, fikrim değişmesine diye hemen, nasılsın yazdım. Anında cevap geldi.
    -Nasılsın ?
    +Nasıl olmamı bekliyorsun?
    -Mutlu olmanı istiyorum.
    +Beni böylemi mutlu ediyorsun? Bana ihanet ederek mi?
    -Özür dilerim, bana artık güvenin varmi, bilmiyorum.Keşke bana inansan, keşke bana hak versen. inan ki bilerek yapmadım.
    +Sana nasıl hak veririm? Sen zaten oraya gitmekle,en büyük hatayı yaptın. Yaptığın şey affedilicek bir şey mi sence? Ben sana böyle ihanet etsem,sen beni affedermiydin?
    -Etmedim mi? Güzel yüzünün düşmesine, gözyaşlarının akmasına dayanamayıp, seni affetmedimmi? Hemde bana ilk günümüzde yaptıklarına rağmen...
    +Ben seni bu sekilde aldatmadım. Seni aldatırken bile senin için ağladım. Senin için üzüldüm,hep seni düşündüm.Ama ben senin umrunda bile değildim.
    -Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Senin bende değerin olmadığını mi sanıyorsun?
    +Sen sevdiklerine böyle mi değer verirsin?Bu mu senin verdiğin değer?
    -Peki ya sen? Beni üzünce mutlu mu oluyorsun?
    +insanın canından çok sevdigi uzulunce mutlu olur mu?
    -Gözümün önünde alicani öptün, sarıldın.Onu sevdigini söyledin, hemde beni bıçaklayan çocuğa.Bu üzmek degilmı? Ben artık yaşasam bile bir anlamı varmi?
    +Ne yapicaksın, kendini mi ölduruceksin?
    -Ben şurda kendimi öldürsem, kimsenin haberi olmaz. Sessizce ölürüm,ne sesimi duyan olur nede acımı.
    +Sen ölürsen,ben yaşarmiyim sanıyorsun? Sen o gün, bayıldığın gün, eğer ölseydin bende kendimi öldürürdüm.
    -O zaman neden Alicana sevdigini söyledin, neden kendini ona teslim ettin. Hemde öpüştüğümuz,en mutlu olduğumuz yerde.
    +Senin yerini doldurabilecegini sandım. Olmadı,dolduramadım.Sen gittikten sonra alican bana"sen onu çok seviyorsun belli, Ayrilalim siz barışın"dedi. Ayrıldık. Sana o kadar zarar veren çocuk seni, senden çok düşündü.
    -Doğru olanı yapmış,en azından adamlığı ni bozmadı, helal olsun. Bırak kendini bana lütfen, kendimi affettireyim, başka bişey istemiyorum. Artık seninle mutlu olmak istiyorum. Hayata dönmek istiyorum, Lütfen En azindan konuşalım.
    +Tamam,ben senden çok istiyorum affetmeyi, keşke bilsen
    -Aynısını bende yasadım, çok iyi bilirim emin ol.
    +Nerde buluşucaz?
    -Alicani optugun yerde.
    Uyumaya çalıştım, yarın belkide mutlu olucaktım,en sonunda uyudum. Sabah uyandım kahvaltımı yaptım. Daha buluşmaya vardı
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Devam Et BiNNNNNNNNNNNNN
      ···
   tümünü göster