/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 251.
    +4
    Arkadaslara söyledim, hepsi sakin ol,affetirmeden dönmek yok falan filan dediler. Gaza getirdiler. inşallah bugün bitecekti, artık barişacaktik. Yağmur yağıyordu,ama şemsiye almadım. Mont giydim, atladim atv ye yola koyuldum.Yol boyunca olacakları düşünmeye başladım, kafamda bin bir türlü senaryo. inşallah en iyisi olurdu. Vardım,gelmemişti. Girdim içeri,bir çay içtim.Tam hesabı ödedim, geldi.
    -içerde oturalım istersen, üşüme dışarda.
    +Sen üşumezsen sıkıntı yok
    -iyi sen bilirsin.
    Yürümeye başladık, elinden tutasım geldi ama tersler diye yapamadım. Yürüdük,hiç konuşmadı.En son dayanamadım;
    -Affet beni!
    +Nasıl, söyle nasıl? Hangi yalan, seni affettirir. Geçerli bir sebep söyle.
    -Zaten affetmek de bu degilmı? Suçlu olanı affetmek...
    +Sen beni affettin çünkü,ben o an,her an seni düşünüyordum.Çünkü ben seni böyle aldatmadım, çünkü ben seni ölesiye sevdim.Sen ne yaptın, arkadaşlarınla bara gittin,bi kizi yatağa atıp onunla birlikte oldun.
    Bunları söylerken, gözleri doldu.1 damla yaş süzüldü yanağından, elimle sildim.
    -Ağlama artık,ben bu kadar sevgiyi hak etmedim. Seni hak edicek hicbirsey yapmadım.Sen herseyi yaptın, benimle olmak için. istersen direk çekip giderim. Yüzümü görmek istemiyorsan, başkasıyla olmak, beni unutmak istiyorsan. Hemen çekip giderim buralardan.
    +istemiyorum, kendini affettir istiyorum.Ben senden başka hicbisey istemiyorum. Unutmak istedim olmadı, yerine başkasını koymayı denedim, olmadı.Daha ne yapiyim, seni istiyor bu yürek anla artık, anla da affettir kendini. Eskisi gibi mutlu olalım.
    -Nasıl, nasıl yapabilirim? Yüreğine olanları nasıl unuttururum?
    +Neden yaptın bunları ya ?Neden, neden beni üzdün.Ne güzel mutluyduk. Neden ikimizde perişan ettin. Olucak iş miydi bu? Hak ettikmi biz bunu?
    -Cok özür dilerim. Keşke zamanı geri alabilsem, koşarak yanına gelebilseydim. Olmadı,kahretsin ki olmadı, yapamadım.
    Gözümden yaşlar yavaş yavaş gelmeye başladı,
    +Sen ağlama lütfen, seni böyle görmeye dayanamıyorum.
    -Sana sarılabilirmiyim? Cok özledim seni.En azından bi kere sarilayım.
    Gözlerimin içine baktı, gözlerini sildi. Direk sarıldı, sımsıkı sarıldı.O kadar özlemiştim ki,boynunu öptüm. Tenini,kokusunu, dudaklarını cok özlemiştim. Hasreti bitirmişti beni. Uzun süre öyle kaldık.Çekildiğinde, gözlerinin yaşlı olduğunu görmüştüm. Ağlamıştı,
    -Ağlama artık, gözlerinden akan 1 damla yaş beni bitiriyor.Çok özlemişim seni
    +Bende seni çok özlemişim.Ne kadar da çok seviyormuşum seni.
    Dayanamadım, yapıştım dudaklarına, bitirdi beni. Hasretle yanıp, kavruluyordum.Doya doya öpüp kokladim. Barismistik artık, biraz sohbet ettik, tekrar sevgili olduk.Eve döndüm
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster