/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +2
    Olum bu seninle alakalı değil bu tanrının bize yazdığı kader bazıları doğuştan şanslıdır bazılarıda şanssız. Hani parayla falanda alakalı değil. Şanssızız işte amk. Adam 2 elini kapatsa hangisinde madeni para var dese biz olmayanı seçeriz bu tanrının yazdığı bir kader.
    ···
    1. 1.
      0
      vallahi bak duygularıma tercüman oldun panpa gönülden şuku veriyorum
      ···
    2. 2.
      0
      Bir ara u yüzden depresyona girdim biliyor muaun. Haplar tedaviler pgibologlar falan. Sanki biri var ve sadece benim mutsuz olmam için uğraşıyor. Araba almak istedim kredi vermediler almanyaya gidecektim belgeyi geç gönderdiler okulu iyi bitireyim dedim 4 tane alttan aldım. Bir kız çıktı karşıma ama nasıl tam yaz aşkı tutuldum bildiğin sonra 2. Gün yol verdi. 2 ay içinde 5 farklı kızla tanıştım sevgili olayım seveyim diye ki içinde güzel olmayanlar da vardı hiç yargılamadım. Hiçbiri olmadı. Ve dedim artık olacapı yok çekemem ben bu hayatı intahar ettim. Sonra zütüm yemedi kustum ilaçları. Kim neden yapıyor bilmiyorum ama sadece şanssız olmak çok kötü bir duygu.
      ···
      1. 1.
        +2
        şuan 3 farklı depresyon ilacı kullanıyorum kardeşim senin yazdıklarını okuyunca yalnız olmadığımı anladım lanet bi babam var hiçbişeye izin vermiyor evde iki tuvalet var hangisine büyük abdestimi yapacağıma bile karışıyor. Aileme yük olmamak için üniversitede en azından yüzde elli burslu bi yer istedim gide gide son sıraya ücretli yazdığım yeri kazandım amk. Bi kıza açıldım ben seni arkadaşım olarak görüyorum dedi amk kezbanı ordan da darbe yedim. Ailem dayımlarla küsmüş 10 sene evvel hala görüşmüyoruz. Amcam ben doğmadan şehit olmuş onu hiç göremedim. Halam yok kardeşimin bakıcısının anasına hala diyorum falan filan kardeşim Allah bize dayanma gücü versin bi de hangi ilaçları kullanmıştın belki ben de alırım çok kötü durumadayım yazarsan sevinirim kardeşim ya
        ···
   tümünü göster