1. 1.
    +7 -2
    `copy paste yaptım ama,
    bunu gördüğümde ağladım,
    diyecek bir söz bile bulamıyorum.. `

    2009 da sözlükteki her 10 yazardan 9 u zekiydi ki bunlar sourtimesın felsefesini anlamış sensei yazarlardı. sayıları azdı. çekirdek kadroydular. muhabbetler genelde arkadaş arasında yapılan türdendi. herkes birbirini tanıyordu

    2010 nun ilk çeyreğinde her 10 yazardan 8`i zekiydi ve her yazara %40 lık bir başlık denk gelme olasılığı vardı. yakalayan @2 gibişini yapıp şukusunu alıyordu. her 5 başlıktan 2 sinde bir gibiş mutlaka oluyordu. kullanıcıların sayıları birkaç yüzdü. sözlüğün altın çağıydı.

    2011 de yazarlar felaketti. liseli sayısı artmıştı trollük yeşilleniyordu ama yine de zeki yazarlar %60 ını oluşturuyordu kitlenin. birkaç bin yazara ulaşmıştı. genelde üniversiteli zeki tayfaydı. lakin yapılan sazan avi ve ziyaretler sosyal medyada yapılan reklamlar her kesimden her salaklıktan adamı hızla sözlüğe çekmeye başladı.

    2012 yılında liseli sayısı oldukça arttı. espiriler cımbızla seçilmeye başladı. iyi yazarlar bir bir ayrılmaya başladı. yer yer @2 gibişleri devam etse de hem eski temposunu yitirmişti hem de espiri malzemesi azalmıştı. özenti liseliler ise herşeyin takunu çıkarıyordu.

    2013 te sözlük artık bitti geri dönüş yok naraları atılmaya başlandı. ilk yemişinci bu dönemde alıncı. ırkçılık ve trollük tavan yaptı. birinci ikinci nesil artık parmakla sayılacak kadardı. zamanın bebeleri olan üçüküncüler mumla aranır oldu.

    2014ün sonuna kadar devam eden gidişata yeni tasarımla darbe indirildi. yapılan darbe girişimini engelleyecek tüm yazarlar bir bir ihraç edildiği için postbohem darbe başarılı olmuştu. artık sözlüğün spesifik arayüzü de ortadan kaldırılmıştı.

    2015 trend olmaya çalışan zeka özürlülerin kol gezdiği dönem olucak ap açık. kalan birkaç vasıflı yazar adeta zombieland`daki elinde pompalı tüfeklerle " safezone " larda nöbet tutan kovboy şapkalı yavşakları andırıyor.

    http://galeri2.uludagsozl...lmas%25C4%25B1_318454.jpg

    http://www.steersman.in/w...i-S%C3%B6zl%C3%BCk-11.jpg
    ···
   tümünü göster