/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    fark ettmiş olmalısınız, ülkede dönen dizilerin konuları hep aynı.

    - zengin bir aile
    - sırlarla dolu yaşantılar
    - uzakta olan bir akraba (baba-anne vs.)
    - saçma sapan özel okulların ve lüks arabaların-villaların olduğu ortamlar

    bir de yaz gelince ''gani müjde'nin şiveli'' dizileri başlıyor. abi gerçekten bıkmadın mı sayın müjde? hep saçma sapan şive dizileri yapmaktan, saçma sapan lise dizileri yapmak seni sıkmıyor mu? paramı alırım yoluma bakarım, 35 bölümlük saçma bir senaryo yazayım da para kazanayım demekten ne zaman vazgeçeceksin?

    diğer senaristler de aynı durumda, neden daha yaratıcı diziler yazmıyorsunuz ya da neden daha yaratıcı olmuyorsunuz? bizi dışarıya mecbur bırakıyorsunuz? abi çeksenize atanızın, ırkınızın bir dizisini neden hep aynı konularda diziler yapıyorsunuz?

    eminim ki bu sözlükte bulunan çoğu insan leyla ile mecnun ya da behzat ç.'yi hayranlıkla izlemiştir. abi yapsanıza böyle diziler. bıkmadınız mı saçma senaryolardan geçici paralar kazanmaktan?

    sen neden yazmıyorsuncular gelir dolar buraya eminim, olum ben bunun eğitimini almadım. bu işin okulunu okumadım ve bu işten para kazanmadım. burada yazan çoğu zehir beyin daha güzel diziler yazar memlekete kazandırır. acayip doldum lan yıllardır tv izlemiyorum, nefret ettim.
    ···
   tümünü göster