/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 276.
    +4
    Antreman lara başlamıştık bile. Rana her antremanima gelmeye çalışıyordu. Aslında heyecanlanıyordum. Rezil olmaktan korkuyordum,ama bir yandan da onun varlığı beni motive ediyordu.iki ayağımı da kullanabilmem, belkide en büyük avantajımdı. Bunu hoca da dile getiriyordu. Beni beğeniyordu. Orta sahada, oyun kurucu pozisyonunda oynatmayi düşündüğünü söyledi.Çok sevindim.Çünkü hoca beni oynatmak istiyordu, maçlara 11 de başlayacaktım. Belkide hayatım tamamen dönmüştü.Cok iyi bir futbolcu olacaktım. Hayalim olan, Beşiktaş da oynama fırsatım olacaktı.Cok mutluydum, hocanın söylediklerini hemen ranaya ve babama söyledim. Babam da cok sevindi. Rana ödül öpücüğü verdi. Antreman dan çıktım, atladim atv ye,ranayla bi yerlere gitmeye karar verdik.Ama arabayı almam gerekiyordu. Babama söyledim,gel al dedi. Gittim aldım arabayı, dikkatli sürmemi söyledi. Zaten çok hız canavarı bir insan değilimdir. Yeri gelince basarım, aldım kizi sarıyere zütürdüm. Hava hafif kararıyordu. Geçtik boğazı seyrettik. Yemek yedik, hayatımda ilk defa o kadar uzun bir hesap gördüm. Adeta hissettim hesabı.Ama çaktırmadım. Cebimde 1000 tl ye yakın para vardı. Nakit ödesem bana para kalmazdı, kartla ödemek zorunda kaldım.Eve gidince öderim babama diye düşündüm. Yedik yemekleri, kalktık.Boğazın manzarasıni,en iyi gorebilecegimiz yere geçtik. Boğaz çok güzeldi. Bende çok mutluydum. Ranayla oturduk bir banka. Eski günleri konuşmaya başladık.
    -Biliyormusun,iyi ki küsmüşüz
    +Niye? Benimle birlikte olmayı sevmiyormusun?
    -Alakası bile yok.Ben en çok seninle mutluyum. Benim bunu söylememin amacı, eğer küsmeseydik değerimizi anlayamadık. Böyle mutlu olmazdık.
    +Yani, doğru olabilir. Artik böyle şeyler yaşanmazsa, çok mutlu olurum. Birbirimizi üzmeye lim artık lütfen.
    -Sana söz veriyorum bir daha böyle birşey olmayacak.
    Tipik genç çiftlerdik. Birbirimizi deli gibi seviyorduk. Boğazı izleyerek öpüştuk, sarıldık.Geceye yakın evine bıraktım.Eve döndüm. Arkilerle Online oyun oynadık, sonra yattım. Sabah uyandığımda telefon çalıyordu
    ···
   tümünü göster