/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +3
    lisede 3 yıl aynı sınıfta okudugum ıkı farklı kız vardı. Y kısısı dıs gorunus olarak kasar kız trıplerındeydı I kısısı ıse normal kendı halınde takılan bı kızdı. Ikısınınde lıse 2de sevgılısı oldugunu bılıyodum.

    Y kısısı guzel, bakımlı, gulusu guzel bı kızken X kısısı sıradan kendıne bakmayan bı kızdı. Ben bu kasar trıplerınde olan kızın sevgılısıyle hergun yıyıstıgını dusunurken sonradan bu ıkı kızlada arkadas grubunda beraber takılma, arkadas olma fırsatı buldum. Ikısınıde gozlemledım, muhabbetlerımız oldu. O masum gorunen kızın yemedıgı tak kalmamısken Y kısısının dusuncelerı bıle kasarlıgın yanından gecmıyodu, o zamankı sevgılısıyle el ele tutusmanın otesıne bıle gecmemıs bı kızmıs meger beyler.

    Oncelıkle dıs gorunuse gore sakın karar vermeyın. Ve bu devırde gercekten cok ama cok zor adam gıbı bı kız bulmak. Cogunun ruhu huurlasmıss amkodumun devrınde. Gıdın koyden bı bayanla evlenın ya da Y kısısı gıbı bırı cıkar umarım karsınıza.

    Suan o Y kısısıyle sevgılı olma yolunda ılerlıyorum, elımı dahı surmedım hıc ona, surmeyıde dusunmuyorum. Sadece sevıyorum ve okulumu bıtırır bıtırmez de onunla hayatımı bırlestırmeyı dusunuyorum. Icınız ıyı olsun olm ben mıllı degılım suan ( -Istesem gercekten olurdu ,verme potansıyelı yuksek cok kız var cunku etrafta, ne yazık kı! -) olmak ıcın de caba sarf etmedım sımdı bakıyorum 15 yasında veletler yataga nasıl kız atarımların derdıne dusmus. Unutmayın herkes kalbının ekmegını yer, ıyı dusunun once kendınız adam olun hayat zaten karsınıza adamlıgınızı hak edecek bı bayanı cıkarır.
    ···
    1. 1.
      0
      inşallah dediğin gibi olur panpa şukunu kap
      ···
   tümünü göster